Pro-line Garderoberek dubbelzijdig 38 haken

KG184149

Pro-line Garderoberek dubbelzijdig 38 haken
Vrijstaand garderoberek met 38 haken onder de balk, die via beide zijden te benaderen zijn. Optioneel: kledinghangers om aan de buitenste rij haken te hangen, wielen set en paraplurek.

Meer details

339,95 € excl. BTW

-10,00 €

349,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 1675mm
Breedte 985mm
Diepte 710mm

Meer informatie

Garderoberek tweezijdig (38 haken) kopen

Garderoberek tweezijdig (38 haken)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

Het garderoberek tweezijdig (38 haken) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals het garderoberek tweezijdig (38 haken). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals het garderoberek tweezijdig (38 haken) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. Het garderoberek tweezijdig (38 haken) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Garderoberek met maar liefst 38 haken

Dit grote garderoberek -ook wel jassenrek genoemd- kent meerdere toepassingsmogelijkheden, het kan los worden gebruikt maar ook tegen de muur worden geplaatst. Naast 38 haken kunt u het garderoberek ook gebruiken in combinatie meet meerdere kledinghangers, aan de buitenste rijen van het (wand) garderoberek is plaats voor in totaal 20 kledinghangers, de kledinghangers voor dit kapstokrek kunt u ook in de shop bestellen.

De rekken kunnen worden gebruikt als aanvulling in tijden van drukte, denkt u hierbij aan een feestje maar natuurlijk ook op kantoor, op school of in de foyer kunt u dit degelijke garderoberek goed gebruiken. Het is zwart van kleur en stevig gefabriceerd, kortom het ideale garderoberek voor iedere ontvangstruimte. Naast het rek zelf zijn er meerdere losse onderdelen te bestellen zoals wielen, een paraplustandaard en kledinghangers.

Productinformatie garderoberek tweezijdig (38 haken) voor gebruik in huis of kantoor

Het garderoberek tweezijdig (38 haken) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: Het garderoberek tweezijdig (38 haken) is geschikt voor binnengebruik.

Het garderoberek tweezijdig (38 haken) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: Het garderoberek tweezijdig (38 haken) is geschikt voor intensief gebruik.

Het garderoberek tweezijdig (38 haken) kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal kopen of online bestellen.: Het garderoberek tweezijdig (38 haken) kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

Accessoires