Wandgarderobe 3 hangers Bekijk groter

Wandgarderobe 3 hangers (zwart)

KG961010

Garderobesteun
Garderobesteun met 3 haken onder de balk en kledinghangers.

Meer details

51,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 3,00 € Tot 6,00 €

Datasheet

Hoogte 16.0 cm
Breedte 4.0 cm
Diepte 22.0 cm

Meer informatie

Wandgarderobe 3 hangers (zwart) kopen

Wandgarderobe 3 hangers (zwart)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De wandgarderobe 3 hangers (zwart) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de wandgarderobe 3 hangers (zwart). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de wandgarderobe 3 hangers (zwart) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De wandgarderobe 3 hangers (zwart) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Kapstok met 3 haken

Wandkapstok met 3 handige haken voor het ophangen van uw jas, mantel, jack, accessoires of welk kledingstuk dan ook. De zwarte haken zijn aan de binnenkant van het frame gemonteerd zodat u daar uw hoofd niet aan kunt stoten, veilig en verantwoord!

Productinformatie wandgarderobe 3 hangers (zwart) voor gebruik in huis of kantoor

De wandgarderobe 3 hangers (zwart) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandgarderobe 3 hangers (zwart) is geschikt voor binnengebruik.

De wandgarderobe 3 hangers (zwart) is geschikt voor intensief gebruik.  xxx aanschaffen of bestellen in de online webshop aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandgarderobe 3 hangers (zwart) is geschikt voor intensief gebruik.

De wandgarderobe 3 hangers (zwart) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandgarderobe 3 hangers (zwart) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.