In prijs verlaagd! Garderoberek enkelzijdig Bekijk groter

Garderoberek enkelzijdig (19 haken)

KG961130

Enkelzijdig garderoberek
Vrijstaand garderoberek -ook wel jassenrek genoemd- met 19 haken die in een rails onder de balk hangen. Mogelijk om garderoberek tegen de wand te plaatsen. Optioneel: kledinghangers om aan de buitenste rij haken te hangen, wielenset en paraplurek.

Meer details

279,95 € excl. BTW

-5,00 €

284,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 10,00 € Tot 20,00 €

Datasheet

Hoogte 171.0 cm
Breedte 112.0 cm
Diepte 31.0 cm

Meer informatie

Garderoberek enkelzijdig (19 haken) kopen

Garderoberek enkelzijdig (19 haken)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

Het garderoberek enkelzijdig (19 haken) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals het garderoberek enkelzijdig (19 haken). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals het garderoberek enkelzijdig (19 haken) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. Het garderoberek enkelzijdig (19 haken) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Garderoberek met maar liefst 19 haken

Dit garderoberek -ook wel als jassenrek bekend- kent meerdere toepassingsmogelijkheden, het kan los worden gebruikt maar ook tegen de muur worden geplaatst. Naast 19 haken kunt u het garderoberek ook gebruiken in combinatie meet meerdere kledinghangers, op de voorste rij van het (wand) garderoberek is plaats voor in totaal 10 kledinghangers, de kledinghangers voor dit kapstokrek kunt u ook in de shop bestellen.

De rekken kunnen worden gebruikt als aanvulling in tijden van drukte, denkt u hierbij aan een feestje maar natuurlijk ook op kantoor, op school of in de foyer kunt u dit garderoberek goed gebruiken. Het is degelijk en stevig, kortom het ideale garderoberek voor elke ontvangstruimte. Naast het rek zelf zijn er meerdere losse onderdelen te bestellen zoals wielen, een paraplustandaard en kledinghangers.

Productinformatie garderoberek enkelzijdig (19 haken) voor gebruik in huis of kantoor

Het garderoberek enkelzijdig (19 haken) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: Het garderoberek enkelzijdig (19 haken) is geschikt voor binnengebruik.

Het garderoberek enkelzijdig (19 haken) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: Het garderoberek enkelzijdig (19 haken) is geschikt voor intensief gebruik.

Het garderoberek enkelzijdig (19 haken) kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal kopen of online bestellen.: Het garderoberek enkelzijdig (19 haken) kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

Accessoires