In prijs verlaagd! Garderoberek enkelzijdig Bekijk groter

Garderoberek enkelzijdig (19 haken)

KG961130

Enkelzijdig garderoberek
Vrijstaand garderoberek -ook wel jassenrek genoemd- met 19 haken die in een rails onder de balk hangen. Mogelijk om garderoberek tegen de wand te plaatsen. Optioneel: kledinghangers om aan de buitenste rij haken te hangen, wielenset en paraplurek.

Meer details

274,95 € excl. BTW

-5,00 €

279,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 10,00 € Tot 20,00 €

Datasheet

Hoogte 171.0 cm
Breedte 112.0 cm
Diepte 31.0 cm

Meer informatie

Garderoberek met maar liefst 19 haken
Dit garderoberek -ook wel als jassenrek bekend- kent meerdere toepassingsmogelijkheden, het kan los worden gebruikt maar ook tegen de muur worden geplaatst. Naast 19 haken kunt u het garderoberek ook gebruiken in combinatie meet meerdere kledinghangers, op de voorste rij van het (wand) garderoberek is plaats voor in totaal 10 kledinghangers, de kledinghangers voor dit kapstokrek kunt u ook in de shop bestellen. 

De rekken kunnen worden gebruikt als aanvulling in tijden van drukte, denkt u hierbij aan een feestje maar natuurlijk ook op kantoor, op school of in de foyer kunt u dit garderoberek goed gebruiken. Het is degelijk en stevig, kortom het ideale garderoberek voor elke ontvangstruimte. Naast het rek zelf zijn er meerdere losse onderdelen te bestellen zoals wielen, een paraplustandaard en kledinghangers.

Accessoires