In prijs verlaagd! Garderoberek tweezijdig Bekijk groter

Garderoberek tweezijdig (38 haken)

KG961160

Enkelzijdig garderoberek
Vrijstaand garderoberek -ook wel als jassenrek bekend- met 38 haken onder de balk, die via beide zijden te benaderen zijn. Optioneel: kledinghangers om aan de buitenste rij haken te hangen, wielenset en paraplurek.

Meer details

332,95 € excl. BTW

-10,00 €

342,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 171cm
Breedte 112cm
Diepte 57cm

Meer informatie

Garderoberek met maar liefst 38 haken
Dit grote garderoberek -ook wel jassenrek genoemd- kent meerdere toepassingsmogelijkheden, het kan los worden gebruikt maar ook tegen de muur worden geplaatst. Naast 38 haken kunt u het garderoberek ook gebruiken in combinatie meet meerdere kledinghangers, aan de buitenste rijen van het (wand) garderoberek is plaats voor in totaal 20 kledinghangers, de kledinghangers voor dit kapstokrek kunt u ook in de shop bestellen. 

De rekken kunnen worden gebruikt als aanvulling in tijden van drukte, denkt u hierbij aan een feestje maar natuurlijk ook op kantoor, op school of in de foyer kunt u dit degelijke garderoberek goed gebruiken. Het is zwart van kleur en stevig gefabriceerd, kortom het ideale garderoberek voor iedere ontvangstruimte. Naast het rek zelf zijn er meerdere losse onderdelen te bestellen zoals wielen, een paraplustandaard en kledinghangers.

Accessoires