Wandgarderobe HIQ 19 haken Bekijk groter

Wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon)

KG021673

Wandgarderobe HIQ 19 haken
Wandkapstok met een dubbele rij nylon haken (totaal 19 haken).

Meer details

159,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5,00 € Tot 10,00 €

Datasheet

Hoogte 20cm
Breedte 113cm
Diepte 20cm

Meer informatie

Wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon) kopen

Wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Wandkapstok met 19 haken

Een mooie en stevige wandkapstok met 19 nylon haken voor het ophangen van uw jas, mantel, jack, accessoires of ieder ander kledingstuk. Ideaal dus voor een opgeruimd kantoor of woonomgeving, de zwart grijze kapstok wordt geleverd met bevestigingsmaterialen, zodat uw wandkapstok direct kan worden geplaatst.

Bovenop het rek is ruimte voor diverse accessoires. Optioneel is het mogelijk om aan de voorste rij haken kledinghangers te hangen. De kledingshangers voor de wandkapstok zijn te bestellen via deze webshop.

Productinformatie wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon) voor gebruik in huis of kantoor

De wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon) is geschikt voor binnengebruik.

De wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon) is geschikt voor intensief gebruik.

De wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandgarderobe HIQ 19 haken (nylon) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.