Staande kapstok HIQ Bekijk groter

Staande kapstok HIQ

KG015207

Stevige vrijstaande kapstok
Vrijstaande kapstok met aan vier zijden een enkele en dubbele haak.

Meer details

143,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5,00 € Tot 10,00 €

Datasheet

Hoogte 170cm
Breedte 34cm
Diepte 34cm

Meer informatie

Staande kapstok HIQ kopen

Staande kapstok HIQ

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De staande kapstok HIQ kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de staande kapstok HIQ. De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij staande kapstok HIQ direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De staande kapstok HIQ bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Vrijstaande HIQ kapstok

Mooi vormgegeven, vrijstaande kapstok van HIQ. Met een stevige, zwarte voet die er voor zorgt dat u flink wat jassen, jacks en bijvoorbeeld een hoed kunt opbergen. Voor een opgeruimde gang in huis of op kantoor. De kapstok heeft aan alle vier de kanten een enkele en een dubbele haak.

Productinformatie staande kapstok HIQ voor gebruik in huis of kantoor

De staande kapstok HIQ is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De staande kapstok HIQ is geschikt voor binnengebruik.

De staande kapstok HIQ is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De staande kapstok HIQ is geschikt voor intensief gebruik.