Verrijdbaar garderoberek Bekijk groter

Verrijdbaar garderoberek (18 dubbele haken)

KG200600

Dubbelzijdig garderoberek op wielen
Dubbelzijdig garderoberek -ook wel jassenrek genoemd- op 4 geremde zwenkwielen, voorzien van 18 dubbele haken aan iedere zijde. Met handige handvatten om het garderoberek te verplaatsen.

Meer details

449,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 10,00 € Tot 20,00 €

Datasheet

Hoogte 173cm
Breedte 196cm
Diepte 61cm

Meer informatie

Verrijdbaar garderoberek (18 dubbele haken) kopen

Verrijdbaar garderoberek (18 dubbele haken)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

Het verrijdbaar garderoberek (18 dubbele haken) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals het verrijdbare garderoberek (18 dubbele haken). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals het verrijdbare garderoberek (18 dubbele haken) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. Het verrijdbare garderoberek (18 dubbele haken) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Verrijdbaar garderoberek (dubbelzijdig)

Een mobiel garderoberek -ook wel als jassenrek bekend- voor het opgeruimd houden van uw entree. Makkelijk voor het ophangen van jassen, jacks, of hoed en pet. Het garderoberek is los te gebruiken, makkelijk tegen een muur te plaatsen of zelfs in combinatie met meerdere kapstokrekken. Het wandrek bevat 4 zwenkwielen en is dankzij handvatten makkelijk te verplaatsen, of u nu extra haakjes nodig heeft tijdens een opening of op een (school)feestje, dankzij dit dubbelzijdige garderoberek is altijd voldoende ruimte voor het ophangen van uw jas. En heeft u het rek niet nodig dan is het makkelijk verplaatsbaar en kunt u het (tijdelijk) opbergen.

Productinformatie verrijdbaar garderoberek (18 dubbele haken) voor gebruik in huis of kantoor

Het verrijdbare garderoberek (18 dubbele haken) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: Het verrijdbare garderoberek (18 dubbele haken) is geschikt voor binnengebruik.

Het verrijdbare garderoberek is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: Het verrijdbare garderoberek is geschikt voor intensief gebruik.