Staande kapstok HIQ Bekijk groter

Staande kapstok (20 haken)

KG200200

Kapstok op ronde voet
Robuuste zware metalen kapstok met 10 dubbele en 10 enkele haken. Op ronde voet. Gewicht 16 kg.

Meer details

225,00 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 172cm
Breedte 50cm
Diepte 50cm

Meer informatie

Staande kapstok (20 haken) kopen

Staande kapstok (20 haken)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De staande kapstok (20 haken) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de staande kapstok (20 haken). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de staande kapstok (20 haken) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De staande kapstok (20 haken) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Robuuste kapstok van metaal

Stevige en robuuste kapstok op een ronde voet met een gewicht van maar liefst 16 kilo, 10 dubbele en 10 enkele haken om jassen, jacks, mantels of andere kledingstukken aan op te hangen. Deze kapstok zorgt voor een opgeruimde entree en heeft ruim voldoende haken om veel kleding op te hangen.

Productinformatie staande kapstok (20 haken) voor gebruik in huis of kantoor

De staande kapstok (20 haken) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De staande kapstok (20 haken) is geschikt voor binnengebruik.

De staande kapstok (20 haken) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De staande kapstok (20 haken) is geschikt voor intensief gebruik.