Broekenpers plus (noten hout) Bekijk groter

Broekenpers plus (noten hout)

KG354000

Elektrische broekenpers plus (noten hout)
Houten elektrische broekenpers op wielen met kledinghanger, stropdashouder en extra houders voor accessoires, breedte pers 39,5 cm.

Meer details

239,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5,00 € Tot 10,00 €

Datasheet

Hoogte 101cm
Breedte 44cm
Diepte 33cm

Meer informatie

Broekenpers plus (noten hout) kopen

Broekenpers plus (noten hout)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De broekenpers plus (noten hout) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de broekenpers plus (noten hout). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de broekenpers plus (noten hout) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De broekenpers plus (noten hout) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Noten houten elektrische broekenpers

Elektrische broekenpers voor het verwarmen en persen van uw broek. Was de broekenpers in het verleden enkel voorbehouden aan hotels, tegenwoordig heeft ook u de mogelijkheid een (elektrische) broekenpers in huis te halen, met een paar simpele handelingen heeft u binnen een handomdraai een keurige en kreukvrije broek.  Deze noten houten broekpers heeft extra opties in vergelijking met het standaard model broekenpers, zo heeft de broekpers extra houders voor accessoires.

Productinformatie broekenpers plus (noten hout) voor gebruik in huis of kantoor

De broekenpers plus (noten hout) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De broekenpers plus (noten hout) is geschikt voor binnengebruik.

De broekenpers plus (noten hout) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De broekenpers plus (noten hout) is geschikt voor intensief gebruik.