Dressboy (noten hout) Bekijk groter

Dressboy (noten hout)

KG511000

Dressboy van noten hout
Mooie houten dressboy met kledinghanger en rokclips, gemaakt van noten hout.

Meer details

78,95 € excl. BTW

Datasheet

Hoogte 160cm
Breedte 81cm
Diepte 57,5cm

Meer informatie

Dressboy (noten hout) kopen

Dressboy (noten hout)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De dressboy (noten hout) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de dressboy (noten hout). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de dressboy (noten hout) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De dressboy (noten hout) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Productinformatie dressboy (noten hout) voor gebruik in huis of kantoor

De dressboy (noten hout) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De dressboy (noten hout) is geschikt voor binnengebruik.

De dressboy (noten hout) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De dressboy (noten hout) is geschikt voor intensief gebruik.