Kledinghanger met broekstang mahonie Bekijk groter

Kledinghanger met broekstang (mahonie)

KG203293

Mahoniehouten kledinghanger (met broekstang)
Mahoniehouten kledinghanger met brede schouders, broekstang en draaibare metalen haak.
(dit model is voorlopig niet leverbaar)

Meer details

4,75 € excl. BTW

Minimale afname van het product is 12

Datasheet

Hoogte 25cm
Breedte 46cm
Diepte n.v.t.

Meer informatie

Kledinghanger met broekstang (mahonie) kopen

Kledinghanger met broekstang (mahonie)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De kledinghanger met broekstang (mahonie) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de kledinghanger met broekstang (mahonie). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de kledinghanger met broekstang (mahonie) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De kledinghanger met broekstang (mahonie) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Kledinghanger mahonie

Chique kledinghanger van mahoniehout, een kledinghanger met extra brede schouders, een broekstang voor het opbergen van uw broek en een handige draaibare haak, de ideale kledinghanger voor het ophangen van uw kleding.

Productinformatie kledinghanger met broekstang (mahonie) voor gebruik in huis of kantoor

De kledinghanger met broekstang (mahonie) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De kledinghanger met broekstang (mahonie) is geschikt voor binnengebruik.

De kledinghanger met broekstang (mahonie) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De kledinghanger met broekstang (mahonie) is geschikt voor intensief gebruik.