Wandgarderobe Safe 10 haken Bekijk groter

Wandgarderobe Safe 10 haken (nylon)

KG650088

Brede kapstok met haken
Wandkapstok met 10 haken die in een rails onder de balk hangen.

(de kapstok is pas in juli weer leverbaar)

Meer details

53,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 2,50 € Tot 5,01 €

Datasheet

Hoogte 15.0 cm
Breedte 106.0 cm
Diepte 13.0 cm

Meer informatie

Wandgarderobe Safe 10 haken kopen of bestellen bij Kapstok-garderobe.nl

Wandgarderobe Safe 10 haken

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De wandgarderobe Safe 10 haken kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de wandgarderobe Safe 10 haken. De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de wandgarderobe Safe 10 haken direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De wandgarderobe Safe 10 haken bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Wandkapstok voor kantoor of woonomgeving

Een mooie en stevige wandkapstok met maar liefst 10 stevige zwarte haken voor het ophangen van uw kleding. De 10 haken zijn vanwege veiligheidsoverwegingen aan de binnenkant van het frame gemonteerd, zo stoot u dus nooit uw hoofd!

Productinformatie wandgarderobe Safe 10 haken voor gebruik in huis of kantoor

De wandgarderobe Safe 10 haken is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandgarderobe Safe 10 haken is geschikt voor binnengebruik.

De wandgarderobe Safe 10 haken is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandgarderobe Safe 10 haken is geschikt voor intensief gebruik.

De wandgarderobe Safe 10 haken kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandgarderobe Safe 10 haken kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.