standaard wandgarderobes te koop

Standaard wandgarderobe, wandkapstokken en magnetische wapstokken

Kapstok-garderobe.nl biedt u een uitgebreid assortiment aan opties voor uw garderobe, onze garderobesystemen zijn er in diverse soorten en maten. Deze systemen met naar buiten gekeerde haken bieden u de mogelijkheid uw jassen en diverse andere kledingstukken netjes en geordend op te hangen. 

Een grote variatie aan wandgarderobes, garderobes en wandkapstokken

Onze site biedt een grote variatie aan wandgarderobes, garderobes, wandkapstokken, magnetische wandkapstokken met 1 of meerdere haken, maar bijvoorbeeld ook bijpassende kledinghangers voor de diverse kapstokken. Mooie maar bovenal praktische kapstokken om uw entree netjes en opgeruimd te houden!

Enkelzijdig of een dubbelzijdig rek waar u veel jassen aan kunt hangen

Een enkelzijdig of een dubbelzijdig rek waar u veel jassen keurig aan kunt hangen, met of zonder wielen maar ook bijpassende paraplurekken voor de koudere periodes van het jaar. Een moderne collectie aan kapstokken of kapstok systemen die in iedere entree, privé of op kantoor niet zal misstaan.

Naast wandgarderobes, biedt kapstok-garderobe.nl o.a. ook diverse andere mogelijkheden zoals normale garderobes, veilige garderobesPro-line garderobes en garderobes van het merk HIQ.

Standaard Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items