Met behulp van een kledingrek is het een eenvoudige opgave om uw kleding op te hangen. Zo voorkomt u kreuken en een rommelige slaapkamer, de kledingrekken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, ook dressboys vindt u in ons assortiment op Kapstok-garderobe.nl.

Een enkel kledingrek of dubbel kledingrek

Wij hebben meerdere kledignrekken en dressboys in ons assortiment. U kunt bij Kapstok-garderobe.nl een enkelvoudig of dubbel kledingrek bestellen. Dankzij de kledingrekken en/of dressboys heeft u geen last meer van continu rondslingerende kleding maar kunt u dit na het uit te hebben getrokken gemakkelijk over het rek of de dressboy hangen. Ons assortiment biedt zodoende een oplossing voor iedere situatie.

Kledingrek Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Kledingrekken bieden een flexibele oplossing voor het opbergen van kleding

Op zoek naar een snelle oplossing voor een flinke hoeveelheid kleren? Dat is vanaf nu geen enkel probleem met de kledingrekken of dressboys in ons assortiment. De kledingrekken bieden een flexibele oplossing voor het opbergen van kleding zodat u geen enkel last meer zult hebben van rondslingerende of gekreukte kleding. De kledingrekken zijn van metaal en omdat de hoogte van het rek makkelijk instelbaar is, zijn de rekken geschikt voor iedere gebruiker. Een flexibel kledingrek dat u dus de vrijheid biedt om uw kleding overal heen te schuiven. De kledingrekken of dressboys zijn gemakkelijk te monteren, te verplaatsen en zijn te gebruiken in vrijwel iedere ruimte.

Een mobiel kledingrek is gemakkelijk in gebruik

De kledingrekken in ons assortiment zijn uitgerust met wieltjes en zijn zodoende gemakkelijk te verplaatsen, ook kunt u de rekken in hoogte verplaatsen zodat deze altijd op de juiste hoogte gebruikt kunnen worden. Een mobiel kledingrek is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een keurig opgeruimde slaapkamer.

Verkrijgbare modellen kledingrekken

Productinformatie kledingrek

Kledingrek en dressboy geschikt voor dagelijks (niet-professioneel) gebruik. Het kledingrek is uitgerust met wieltjes en in hoogte verstelbaar. De dressboy is uitgerust met een verzwaarde voet voor extra stabiliteit.: Het kledingrek in ons assortiment is geschikt voor dagelijks (niet-profesioneel) gebruik in huis, bijvoorbeeld in slaapkamers, hotelkamers of op kantoor.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast kledingrekken en dressboys een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast kledingrekken en dressboys hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenbroekpers(en),  paraplustandaard(s), kledinghanger(s) en afzetsysteem.