Wandgarderobe kopen met een enkele of meerdere haken, veel ruimte voor jassen, jacks, hoeden, petten en accessoires.

Een wandgarderobe kopen voor een opgeruimde entree

Wilt u een wandgarderobe kopen? In onze webshop Kapstok-garderobe.nl vindt u een uitgebreid assortiment voor uw entree, waardoor de keuze voor de juiste wandgarderobe zeer eenvoudig is. De wandgarderobe is verkrijgbaar in diverse modellen en geschikt voor scholen, bedrijven, (sport) verenigingen, kantines, horeca, zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportaccomodaties, vliegvelden, industrie of natuurlijk particulier gebruik.

Een wandgarderobe kopen zorgt er voor dat u een perfecte oplossing heeft voor het opgeruimd houden van uw entree en u zorgt er tevens voor dat u jassen, jacks, mantels, body warmers en diverse andere kledingstukken zoals bijvoorbeeld petten, hoeden of paraplu's netjes en geordend op kunt hangen.

Wandgarderobe kopen Er zijn 29 producten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 29 items
Toont 1 - 24 van de 29 items

Wandgarderobe kopen met een enkele haak of meerdere haken

De diverse uitvoeringen van de wandgarderobe in ons assortiment zijn verkrijgbaar met een enkele haak of meerdere haken. Dit kan een wandgarderobe met 3 haken zijn, een wandgarderobe met 5 haken maar bijvoorbeeld ook 10 stuks, dubbele rij haken van 19 stuks of zelfs wandgarderobe rekken met maar liefst 38 haken.

Wandgarderobe met naar binnen gekeerde haken

De wandgarderobe met meerdere haken is verkrijgbaar in meerdere soorten uitvoeringen. Een veilige uitvoering zijn de wandgarderobe rekken met de toevoeging "safe". Deze modellen hebben aan beide zijdes van de dubbele rij haken, haken die naar binnen zijn gericht. Door de haken zo te plaatsen is dit de meest veilige oplossing om geen kwetsuur op te lopen wanneer iemand zich onverhoopt stoot aan de kledinghaken.

Verkrijgbare modellen wandgarderobe kopen

Volledig overzicht model safe wandgarderobe

Het volledige overzicht van de modellen wandgarderobe standaard en HIQ vindt u hier: standaard wandgarderobe / HIQ wandgarderobe

Productinformatie wandgarderobe kopen

Wilt u een wandgarderobe kopen? De wandgarderobe is verkijgbaar in diverse uitvoeringen en en inclusief bevestigingsmaterialen.: Vrijwel alle modellen wandgarderobe kopen (met uitzondering van de magnetische modellen en de kledinghangers voor de wandgarderobe) worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.
Wandgarderobe kopen die geschikt is voor intensief gebruik op school, bedrijf, vereniging, kantine, horeca, zwembad, recreatie- en leisurepark, sportaccomodatie, vliegveld, industrie en thuisgebruik.: De wandgarderobe die u in onze webshop kunt kopen zijn allemaal geschikt voor intensief gebruik op scholen, bedrijven, (sport) verenigingen, kantines, horeca, zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportaccomodaties, vliegvelden, industrie en thuis gebruik.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast de mogelijkheid een wandgarderobe te kopen een uitgebreid assortiment bijpassende accessoires

In ons assortiment kunt u niet alleen een wandgarderobe en kapstokken kopen maar ook wandkapstokkenparaplustandaardskapstokkenbroekpersenkledingrekkenkledinghangers en afzetsystemen.