Degelijke wandkapstok kopen met een enkele of meerdere haken voor het ruimtebesparend opruimen van jassen, jacks, hoeden, petten of andere accessoires.

Een wandkapstok kopen voor een opgeruimde entree

Door het kopen van een wandkapstok zorgt u er voor dat uw entree netjes en opgeruimd blijft. De wandkapstok is een perfect hulpmiddel voor het ophangen van vrijwel alle soorten kledingstukken, petten en hoeden. Of het nu op kantoor is, op school, op een sportvereniging of gewoon thuis, de wandkapstok biedt een zinvolle afronding van uw inrichting. Van een enkelvoudige haak tot meerdere haken of een volledige wandkapstok met bank, u vindt het in de webshop van Kapstok-garderobe.nl. Geheel naar uw eigen inzicht en smaak kunt u een keuze maken uit onze wandkapstokken.

Wandkapstok kopen Er zijn 35 producten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 35 items
Toont 1 - 24 van de 35 items

Wandkapstokken kopen geschikt voor diverse toepassingen

De wandkapstok heeft vele opties en is geschikt voor meerdere toepassingen, van de entree thuis tot de entree van een hotel of theater. Er is altijd wel een wandkapstok die past bij uw vraag, functioneel in gebruik en ruimtebesparend voor het ophangen van kleding. Een grote wandkapstok in een grote hal, of juist een klein model wandkapstok of enkelvoudige haak met deurbevestiging voor een kleine hal.

Wandkapstok kopen geschikt voor alle soorten ruimtes

De wandkapstokken zijn door de variatie in het aanbod geschikt voor "iedere" ruimte. Wandkapstokken voor thuis of zakelijk, een enkele (studeer) kamer of de hal van een bedrijfsruimte. De wandkapstokken zijn gemaakt van degelijke materialen en hebben een lange levensduur, naast losse wandkapstokken vindt u ook combinatie modellen in ons assortiment wandkapstokken. Zo kunt u bijvoorbeeld losse wielen kopen voor wandkapstok rekken, paraplu-standaards of extra druiprekken voor de kapstokken.

Beschikbare modellen wandkapstokken kopen

Productinformatie wandkapstok kopen

Wandkapstok kopen die verkrijgbaar is in diverse uitvoeringen, van 1 haak tot meerdere haken of bijvoorbeeld een wandkapstok inclusief bank.: Vrijwel alle modellen wandkapstok die u kunt kopen, worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.
Wandkapstok kopen die geschikt is voor veelvuldig gebruik op zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportverenigingen, vliegvelden, industrieën, scholengemeenschappen, bedrijven, verenigingen, kantines, horeca instellingen, en thuis.: De wandkapstokken zijn geschikt voor intensief gebruik en kunt u gemakkelijk kopen in onze webshop.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast wandkapstokken die u kunt kopen in de webshop ook een uitgebreid assortiment aan bijpassende producten

Denkt u dan naast wandkapstokken die te koop zijn aan de volgende producten: wandgarderobe(s), paraplustandaard(s), kapstok(ken), broekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.