Wanneer u nieuwe kledinghangers zoekt dan kunt u eenvoudig in onze shop een kledinghanger kopen, de kledinghangers worden verkocht vanaf 1 stuk of meerdere stuks. Kledinghangers voor bepaalde garderobe systemen zijn wel apart verkrijgbaar.

Kledinghangers kopen

In onze webshop vindt u meerdere beschikbare modellen kledinghangers die u kunt kopen. In onze shop vindt u altijd minimaal 5 modellen kledinghangers, deze kleerhangers zijn in enkele gevallen uitgerust met een broekstang maar er zijn ook meerdere modellen zonder broekstang. Voor het grootste deel van ons assortiment geldt een aantal van minimaal 12-15 stuks. Slechts de zwarte kunststof kledinghangers -die geschikt zijn voor meerdere wandgardrobesystemen- kunt u per stuk te bestellen in onze webshop. Kledinghangers kopen in naturel of mahonie houten uitvoering geldt een minimaal aantal van 12-15 stuks.

Kledinghanger kopen Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items

Een kledinghanger kopen doet u bij Kapstok-garderobe.nl

Een kledinghanger kopen doet u bij Kapstok-garderobe.nl. De kledinghangers zijn geschikt voor het ophangen van diverse soorten kleding zoals broeken, pantalons, blouses, truien, jacks en mantels. De kleerhangers zijn scherp geprijsd en geschikt voor intensief gebruik. De kledingangers van naturel hout of mahonie hout zijn uitgerust met een draaibare metalen haak zodat u uw kleing makkelijk en geordend kunt opbergen.

Kledinghangers kopen met of zonder broekstang

Kledinghangers kopen met of zonder broekstang kan eenvoudig in onze shop en binnen no-time heeft u uw bestelling natuurlijk binnen. Heeft u wel een kast, wandgarderobe of kledingrek, maar nog geen kleerhangers? Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u ze snel en gemakkelijk. In onze shop vindt u altijd wel een kledinghanger die bij u past.

Verkrijgbare modellen kledinghanger kopen

Productinformatie kledinghangers kopen

Kledinghangers van naturel hout, mahonie hout of kunststof die geschikt zijn voor intensief gebruik. De kledinghangers zijn uitgerust met een draaibare metalen haak.: Een kledinghanger kopen van goede kwaliteit kan bij Kapstok-garderobe.nl, onze kledinghangers zijn geschikt voor intensief gebruik en verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en modellen. 

Kapstok-garderobe.nl heeft naast kledinghangers die u kunt kopen een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast kledinghangers hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenkledingrekken en dressboys, paraplustandaard(s), broekpersen en afzetsysteem.