Wandgarderobe voor scholen kopen met een enkele of meerdere haken, veel ruimte voor jassen, jacks, hoeden, petten en accessoires.

Wandgarderobe kopen voor school, scholen of scholengemeenschap

Wilt u een wandgarderobe kopen voor uw school, meerdere scholen of bijvoorbeeld een scholengemeenschap? In onze webshop Kapstok-garderobe.nl vindt u een uitgebreid assortiment voor uw wandgarderobe, waardoor de keuze voor de juiste wandgarderobe zeer eenvoudig is. De wandgarderobe is verkrijgbaar in diverse modellen en naast gebruik voor school, scholen of scholengemeenschap ook geschikt voor bedrijven, (sport) verenigingen, kantines, horeca, zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportaccomodaties, vliegvelden, industrie of natuurlijk particulier gebruik.

Wandgarderobe scholen Er zijn 29 producten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 29 items
Toont 1 - 24 van de 29 items

Dankzij een wandgarderobe voor uw school, scholen of scholengemeenschap zorgt u er voor dat u de juiste oplossing heeft voor het opgeruimd houden van uw entree op school, scholen of scholengemeenschap en u zorgt er tevens voor dat u jassen, jacks, mantels, body warmers en diverse andere kledingstukken zoals bijvoorbeeld petten, hoeden of paraplu's netjes en geordend op kunt hangen.

Wandgarderobe uitgerust met één of meerdere hakenn

De uitvoeringen in onze webshop zijn zeer divers, we hebben meerdere merken in ons assortiment en het aanbod varieert van modellen met slechts een enkele haak tot modellen wandgarderobe met meerdere haken. Dit kan een wandgarderobe voor school, schol, of scholengemeenschap zijn met 3 haken, 5 haken, 10 haken, een dubbele rij haken van 19 stuks of wandgarderobe rekken met maar liefst 38 haken.

Wandgarderobe met veilig naar binnen gekeerde haken

In ons assortiment vindt u meerdere merken, sommige modellen hebben naar buiten gekeerde haken in dit geval zijn de haken van de uitvoering safe naar binnen gericht. Door de haken zo te plaatsen is dit de meest veilige oplossing om geen kwetsuur op te lopen wanneer iemand zich onverhoopt stoot aan de kledinghaken.

Verkrijgbare modellen wandgarderobe voor scholen kopen

Volledig overzicht model safe wandgarderobe

Het volledige overzicht van de modellen wandgarderobe standaard en HIQ voor scholen of scholengemeenschap vindt u hier: standaard wandgarderobe / HIQ wandgarderobe

Productinformatie wandgarderobe voor scholen kopen

Bevestigingsmateriaal voor kapstok of wandgarderobe wordt mee geleverd.: Vrijwel alle modellen wandgarderobe voor scholen (met uitzondering van de magnetische wandhaken en de kledinghangers voor de wandgarderobe voor scholen) worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.
Wand garderobe of kapstok zeer geschikt voor intensief gebruik op school, kantoor, sportvereniging of thuis.: De wandgarderobe voor scholen die in onze webshop te koop is, zijn allemaal geschikt voor intensief gebruik op scholen maar ook bijbedrijven, (sport) verenigingen, kantines, horeca, zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportaccomodaties, vliegvelden, industrie en thuis gebruik.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast de mogelijkheid een wandgarderobe te kopen voor scholen een uitgebreid assortiment bijpassende accessoires

In ons assortiment kunt u niet alleen een wandgarderobe en kapstokken kopen voor uw school, scholen of scholengemeenschap maar ook wandkapstokkenparaplustandaardskapstokkenbroekpersenkledingrekkenkledinghangers en afzetsystemen.