Een paraplustaandaard zorgt er voor dat u geen last heeft van rondslingerende paraplu's. Naast paraplustandaards hebben we ook paraplurekken, eventueel ook voor garderobberekken zijn paraplurekken verkrijgbaar met een druipgoot.

Paraplustandaard en paraplurek

Een paraplustandaard en paraplurek bieden niet alleen uitkomst wanner het regent of sneeuwt, maar ook wanneer het droog is bieden paraplustandaards of paraplurekken een oplossing. Dankzij en paraplubak of paraplustandaard grijpt u namelijk nooit mis omdat u er gemakkelijk meerdere paraplu's in kwijt kunt. Daarnaast leent een rek of standaard zich ook perfect voor het opbergen van bijvoorbeeld rondslingerende wandelstokken, hockeysticks of tennisrackets en dat is natuurlijk wel zo handig.

Paraplustandaard Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Paraplustandaards en paraplurekken in meerdere kleuren en soorten

De paraplustandaards en paraplurekken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en soorten, de paraplustandaards kunnen los gebruikt worden voor het opruimen van paraplu's. De paraplurekken zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de diverse soorten garderoberekken in ons assortiment, daarnaast zijn de paraplurekken uitgerust met een druipgoot zodat natte paraplu's zonder problemen kunnen worden opgeborgen.

Paraplustandaard en paraplurek passend in vrijwel ieder interieur

Paraplustandaard en paraplurek passend in vrijwel ieder interieur, er zijn diverse soorten modellen verkrijgbaar. Prachtige paraplustandaards en paraplurekken overzichtelijk gesorteerd. De paraplustandaards zijn uitgerust met beschermende handgrepen zodat u deze gemakkelijk kunt verplaatsen.

Verkrijgbare modellen paraplustandaards en paraplurekken

Productinformatie paraplustandaard en paraplurek

Paraplustandaard geschikt voor intensief gebruik en verkrijgbaar in diverse soorten en uitvoeringen voor gebruik in de hal, entree of garderobe van een woning, kantoor of (sport) vereniging.: De paraplustandaard en ook het paraplurek zijn geschikt voor intensief gebruik in de hal, entree of garderobe van een woning, kantoor of (sport) vereniging.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast paraplustandaards en paraplurekken een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast paraplustandaards en paraplurekken hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenbroekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.