Dankzij een afzetsysteem kunt u tijdens diverse soorten bijeenkomsten de bezoekersstroom reguleren, uw bezoek kan vrij naar de entree lopen en toeschouwers of andere wandelaars worden keurig van elkaar gescheiden.

Solide en professioneel afzetsysteem

Een solide en professioneel afzetsysteem voor het in goede banen leiden van speciale avonden, afspraken, events of andere bijeenkomsten vindt u bij Kapstok-garderobe.nl. Soms vragen speciale avonden, afspraken, events of andere bijeenkomsten in sommige gevallen om een afzetsysteem. U behoudt als organisatie zo het overzicht en zorgt er voor dat uw bezoek gemakkelijk en eenvoudig de entree vindt. 

Afzetsysteem Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items

Afzetpalen met koord- of wandbevestiging

In onze webshop Kapstok-garderobe.nl vindt u diverse mogelijkheden voor het afzetten van uw bijeenkomsten. Wij hebben afzetpalen met koord- of wandbevestiging in meerdere uitvoeringen, het afzettouw van hennep is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en daarnaast is er ook een afzettouw van velours. Voor alle modellen geldt dat de afwerking in messing of verchroomde uitvoering verkrijgbaar is.

Afzetsystemen met meerdere soorten koorden

De afzetsystemen zijn er met meerdere soorten koorden, de afzetkoorden zijn in rood, zwart of naturel verkrijgbaar. Ook zijn er wandbevestigingen te bestellen waar u de haken van de koorden aan kunt bevestigen. Ook deze wandbevestigingen zijn verkrijgbaar in een messing of verchroomde uitvoering. Er zijn zodoende diverse combinatiemogelijkheden in ons assortiment afzetsystemen te vinden.

Verkrijgbare modellen afzetsystemen

Productinformatie afzetsysteem

Messing of verchroomde afzetpaal of afzetpalen, met koord van hennep of velours. De afzetkoorden zijn verkrijgbaar in rood, zwart of naturel.: Afzetsysteem voor intensief gebruik tijdens het in goede banen leiden van speciale avonden, afspraken, events of andere bijeenkomsten. Verkrijgbaar in messing of verchroomde uitvoering.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast afzetpalen een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast afzetpalen, afzethaken voor wandbevestiging en afzetkoorden van velours of hennep hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenkledingrekken en dressboys, paraplustandaard(s), broekpersen en kledinghangers.