Dankzij een jassenrek voor bedrijven te bestellen kunt u snel en gemakkelijk 1 of meerdere jassen ophangen in de entree van uw woning, bedrijf, school of sportvereniging.

Jassenrek voor bedrijven bestellen geschikt voor uw hal, garderobe of entree

Een jassenrek voor bedrijven -ook wel garderoberek genoemd- bestellen voor uw hal, garderobe of entree kan snel en gemakkelijk in de webshop van Kapstok-garderobe.nl. Enkele of dubbele garderoberekken voor bedrijven, direct uit voorraad leverbaar en de ideale manier voor het snel en eenvoudig opbergen van meerdere jassen, jacks, mantels, body-warmers en rugzakken. Het jassenrek is niet allen gemakkelijk te bestellen maar is ook snel en simpel in elkaar te zetten.

Jassenrek bedrijven Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items

Jassenrekken voor bedrijfsruimte bestellen geschikt voor plaatsing tegen een wand of vrije ruimte

In ons assortiment vindt u meerdere soorten jassenrekken die u kunt bestellen, naast jassenrekken voor bedrijfsruimte hebben we ook aanvullende accessoires zoals wieltjes, kledinghangers en parplurekken. Ook losse kapstokhaken, wandkapstokken en staande kapstokken vindt u in ons assortiment. De jassenrekken in ons assotiment zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik, u kunt daarbij denken aan gebruik in huis, kantoor, school, kinderdagverblijf, sportvereniging maar ook tijdens tijdelijke evenementen of bijvoorbeeld in de garderobe van een theater.

Online een jassenrek voor bedrijven voor bedrijfsruimte bestellen

Om te zorgen dat voldoende bezoekers gebruik maken van een jassenrek voor bedrijfsruimte is het van groot belang deze zo efficiënt mogelijk te gebruiken, zo kunt u een rek in de vrije ruimte plaatsen zodat het van meerdere kanten bereikbaar is of juist tegen de muur van een locatie. Online een jassenrek bestellen kan snel en gemakkelijk in onze webshop Kapstok-garderobe.nl. Wij leveren direct vanuit voorraad in Nederland en België. De levertijd bedraagt over het algemeen 1-3 werkdagen. Het is verder van belang om een goede inschatting te maken van het aantal jassen dat (dagelijks) op het jassenrek wordt gehangen, zodat u niet snel met een tekort aan ophanghaken wordt geconfronteerd.

Verkrijgbare modellen jassenrekken bestellen voor bedrijven

Productinformatie jassenrek voor bedrijfsruimte bestellen

Jassenrek bestellen voor bedrijfsruimte dat geschikt is voor intensief gebruik, het jassenrek is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen van 1 tot 38 haken.: Een jassenrek voor bedrijfsruimte bestellen voor intensief gebruik kan snel een eenvoudig in de webshop van Kapstok-garderobe.nl. In onze webshop vindt u diverse soorten jassenrekken voor bedrijven, van enkelvoudige jassenrekken tot dubbelzijdige jassenrekken.

Jassenrekken voor bedrijven bestellen plus bijpassende producten in het uitgebreide assortiment van Kapstok-garderobe.nl

Naast jassenrekken voor bedrijven die u kunt bestellen hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenparaplustandaard(s), kapstokkenbroekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.