Een paraplustaandaard bestellen zorgt er voor dat u geen last heeft van rondslingerende paraplu's. Naast paraplustandaards hebben we ook paraplubakken, eventueel ook voor garderobberekken zijn paraplubakken verkrijgbaar met een druipgoot.

Gemakkelijk een paraplustandaard bestellen

Gemakkelijk een paraplustandaard bestellen? Dat kan snel en eenvoudig in de webshop van Kapstok-garderobe.nl, in ons assortiment vindt u diverse soorten paraplustandaards waar u meerdere paraplu's in kwijt kunt. Bovendien leent een paraplubak zich uitstekend voor het opbergen van bijvoorbeeld wandelstokken, hockeysticks en tennisrackets.

Paraplustandaard bestellen Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Een paraplurek bestellen voor entree, hal of garderobe

Dankzij een paraplurek met druipgoot heeft u geen enkele last meer van rondslingerende (natte) paraplu's na een regenbui. U kunt uw eigen paraplu's of de paraplu's van uw bezoek gemakkelijk plaatsen in het paraplurek en dat voorkomt zodoende veel ergenis of een natte vloer. Een paraplurek bestellen voor entree, hal of garderobe levert u enkel maar voordeel op en dat is natuurlijk wel zo prettig. De paarplurekken zijn gemaakt als aanvulling op diverse wandgarderoberekken die u in onze webshop terug kunt vinden.

Paraplustandaard bestellen uit een divers aanbod

U kunt in onze webshop gemakkelijk een paraplustandaard bestellen uit een divers aanbod. De paraplustandaards zijn er in diverse gekleurde metalen uitvoeringen, met een verchroomde rand of in geperforeerde uitvoeringen. Online paraplustandaards of paraplurekken bestellen is eenvoudig op Kapstok-garderobe.nl. U kunt de producten goed bekijken en de bijbehorende specificaties controleren.

Verkrijgbare modellen paraplurek bestellen

Productinformatie paraplustandaard bestellen

Paraplustandaard of paraplurek bestellen voor intensief gebruik voor entree, hal of garderobe.: De paraplustandaards en paraplurekken in ons assortiment zijn geschikt voor intensief gebruik in de hal, entree of garderobe van een woonhuis, vereniging of kantoor.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast paraplustandaards en paraplurekken een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast paraplustandaards en paraplurekken hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenbroekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.