wandgarderobes hiq te koop

HIQ wandgarderobe, wandkapstokken en magnetische wandkapstokken

Kapstok-garderobe.nl biedt u een uitgebreid assortiment aan opties voor uw garderobe van het merk HIQ, onze HIQ garderobesystemen zijn er in diverse soorten en maten. Deze HIQ systemen met naar buiten gekeerde haken bieden u de mogelijkheid uw jassen en diverse andere kledingstukken netjes en geordend op te hangen.

Onze site biedt een grote variatie aan HIQ wandgarderobes, HIQ wandkapstokken en HIQ magnetische wandkapstokken

Onze site biedt een grote variatie aan HIQ wandgarderobes, HIQ garderobes, HIQ wandkapstokken, HIQ magnetische wandkapstokken met 1 of meerdere haken, maar bijvoorbeeld ook bijpassende kledinghangers voor de diverse kapstokken. Mooie maar bovenal praktische kapstokken om uw entree netjes en opgeruimd te houden!

HIQ enkelzijdig of een dubbelzijdig rek waar u veel jassen keurig aan kunt hangen

Een HIQ enkelzijdig of een dubbelzijdig rek waar u veel jassen keurig aan kunt hangen, met of zonder wielen maar ook bijpassende paraplurekken voor de koudere periodes van het jaar. Een moderne collectie aan veilige kapstokken of kapstok systemen die in iedere entree, privé of op kantoor niet zal misstaan.

 Naast wandgarderobes, biedt kapstok-garderobe.nl o.a. ook diverse andere mogelijkheden zoals normale garderobesveilige garderobesPro-line garderobes en garderobes van het merk HIQ.

Hiq Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items