Met behulp van een broekpers bestellen is het een eenvoudige opgave om uw broek strak te persen. In ons assortiment vindt u meerdere broekpersen, de elektrische broekper is verkrijgbaar in 2 modellen en wordt uitgevoerd in naturel hout of noten hout.

Online een broekenpers bestellen

Dankzij het gebruik van een broekenpers heeft u nooit meer last van gekreukte broeken. De broekenpers zorgt er voor dat u altijd een perfect geperste broek of pantalon kunt dragen. Online een broekenpers kopen kan snel en gemakkelijk in onze webshop, de broekenpersen worden gemaakt in Italië en zijn van een zeer degelijke kwaliteit.

Broekpers bestellen Er zijn geen producten in deze categorie.

Een broekenpers bestellen voor een kreukvrije broek

De broekenpersen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in 2 modellen. De modellen zelf zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, een  model van naturel hout of een model van noten hout. U kunt dus eenvoudig een broekpers kopen voor een kreukvrije broek.

Een elektrische broekenpers op wielen bestellen

De broekenpers is niet alleen zeer gemakkelijk in gebruik, ook is de broekenpers eenvoudig te verplaatsen. Alle modellen of het nu de naturel houten of de noten houten broekenpers betreft zijn uitgerust met wiletjes zodat deze gemakkelijk te verplaatsen is na gebruik. De modellen zijn tevens uitgerust met kledinghanger, stropdashouder en extra houders voor accessoires, de breedte van de broekpers is 39,5 cm.

Verkrijgbare modellen broekpers bestellen

Productinformatie broekenpers bestellen

Broekenpers voor intensief gebruik, te bestellen bij Kapstok-garderobe.nl. Dankzij een broekenpers is uw broek of pantalon altijd perfect geperst.: De broekenpersen die u kunt bestellen in ons assortiment zijn geschikt voor intensief gebruik. De diverse modellen worden geproduceerd in Italië en zijn verkrijgbaar in naturel houten uitvoering of noten houten uitvoering.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast broekenpersen die u kunt bestellen een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast broekenpersen hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenkledingrekken en dressboys,  paraplustandaard(s), kledinghanger(s) en afzetsysteem.