Praktische wandkapstok voor bedrijven bestellen met 1 of meerdere haken voor het ruimtebesparend opruimen van jassen, jacks, hoeden, petten of andere accessoires.

Ruimtebesparende wandkapstok voor een bedrijfsentree bestellen

Een ruimtebesparende wandkapstok voor een bedrijfsentree bestellen kan snel gemakkelijk op de webshop van Kapstok-garderobe.nl, in onze webshop kunt u meerdere soorten en uitvoeringen bestellen van wandkapstokken voor een bedrijfsentree met 1 of meerdere haken. De wandkapstokken voor een bedrijfsentree zijn geschikt voor vrijwel iedere omgeving en er is altijd wel een model wandkapstok te bestellen dat past bij uw vraag. Van wandkapstokken voor een bedrijfsentree met een enkele of 3 tot 5 haken voor bijvoorbeeld een studentenhuis, slaapkamer of kleine entree tot wandkapstokken met 10, 19 of maar liefst 38 haken. Soms ook uitgerust met een bijpassende bank om lekker op te zitten.

Wandkapstok bedrijven Er zijn 35 producten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 35 items
Toont 1 - 24 van de 35 items

Wandkapstokken voor een bedrijf met kleine of grote hal bestellen

De wandkapstokken voor een bedrijf zijn geschikt voor een kleine of grote hal, er is eigenlijk altijd wel een oplossing te bieden. Wanneer u veel ruimte heeft is een grote wandkapstok voor een bedrijf een perfecte oplossing en wanneer u wat minder ruimte heeft dan is de keuze voor een compacte wandkapstok een betere oplossing. De wandkapstokken voor een bedrijf kunt u bestellen in enkele klikken op onze webshop. De wandkapstokken zijn los te bestellen maar er zijn diverse extra mogelijkheden. Sommige modellen zijn aan de muur te bevestigen, andere wandkapstokken voor een bedrijf kunnen worden uitgerust met extra wieltjes of bijvoorbeeld druip- en paraplurekken.

Wandkapstok voor entree bestellen gemaakt van hoogwaardige materialen

De wandkapstokken voor entree zijn van hoogwaardige materialen zoals hout, rvs staal en afgewerkt met kunststof om beschadigingen te voorkomen. De wandkapstok voor entree die u kunt bestellen kenmerken zich door de grote functionaliteit en zijn een perfecte aanvulling op uw interieur, zo biedt u uw medewerkers, bezoekers een comfortabele oplossing voor het ophangen van hun jassen, kleding en petten.

Beschikbare modellen wandkapstokken voor bedrijfs entree bestellen

Productinformatie wandkapstokken voor een bedrijf bestellen

Wandkapstok voor een bedrijf te bestellen in diverse uitvoeringen, vrijwel altijd geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. beschrijving- Wandkapstok voor een bedrijf te bestellen met 1 of meerdere haken, geleverd inclusief materiaal voor bevestiging.: Wandkapstok voor een bedrijf te bestellen in diverse uitvoeringen, vrijwel altijd geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.
Functionele wandkapstok voor de ontvangsthal bestellen die gemaakt is van degelijke kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik.: De wandkapstok(ken) voor de ontvangsthal die u kunt bestellen in ons assortiment zijn geschikt voor intensief gebruik, bij twijfel verzoeken wij u contact met ons op te nemen.