Een kledinghanger is verkrijgbaar als houten kledinghanger of kunststof kledinghanger. De kledinghangers zijn geschikt voor de diverse wandgarderobes of wandkapstokken in ons assortiment kledinghangers.

Een uitgebreid assortiment kledinghangers

Een uitgebreid assortiment kledinghangers vindt u bij Kapstok-garderobe.nl. Wij leveren meerdere soorten kleerhangers voor het gemakkelijk ophangen van uw kleding zoals truien, shirts en broeken, maar natuurlijk ook pantalons of rokken. Naast standaard houten keldinghanger van naturel hout of mahonie hebben wij ook een bijpassend model kledinghanger voor de wandgarderobesystemen. 

Kledinghanger Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items

Een kledinghanger voor het opbergen van uw kleding

Met behulp van een kledinghanger zorgt u er voor dat uw kast en (slaap)kamer keurig netjes opgeruimd blijven. Een kledinghanger voor het opbergen van uw kleding kunt u snel en eenvoudig aanschaffen in onze webshop. De kledinghangers zijn eventueel goed te combineren met de diverse kledingrekken in ons assortiment.

Kledinghangers met of zonder broekstang

In ons assortiment vindt u diverse soorten kledinghangers met of zonder broekstang. Dankzij de modellen met broekstang kunt u combinaties gemakkelijk samen ophangen, uw jas en broek blijven zodoende altijd samen. De naturel houten kleerhangers of de mahonie houten kledinghangers worden verkocht in pakketten van 12 stuks. De zwarte kledinghangers voor garderobesystemen zijn wel los te bestellen.

Verkrijgbare modellen kledinghanger

Productinformatie kledinghangers

Houten kledinghangers van mahonie of naturel hout en kuntstof kledinghangers die geschikt zijn voor intensief gebruik en voor diverse toepassingen.: De diverse kleerhangers in ons assortiment zijn geschikt voor intensief en dagelijks gebruik in huis of op kantoor. De kledinghangers zijn bijvoorbeeld ook geschitk voor de entree van een café, restaturant of andere uitgaansgelegenheid.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast kledinghangers een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast kledinghangers hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenkledingrekken en dressboys, paraplustandaard(s), broekpersen en afzetsysteem.