Een jassenrek is de perfecte en ideale oplossing voor het opgeruimd houden van uw entree. Jassen, jacks, mantels of bodywarmers slingeren niet rond maar hangt u netjes op.

Jassenrek voor één of meerdere jassen, jacks, mantels of body-warmers

Een jassenrek -ook wel garderoberek genoemd- is een belangrijk onderdeel van een hal of entree. Het is zodoende belangrijk om een jassenrek te kiezen waar u veel jassen, jacks, mantels of body-warmers aan kwijt kunt. Natuurlijk is het ook van belang dat het jassenrek past bij de stijl van uw hal of entree.

Jassenrek Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items

Jassenrekken voor een opgeruimde hal of entree

Dankzij jassenrekken zorgt u voor een opgeruimde hal of entree. Een geordende hal zorgt er voor dat u altijd genoeg ruimte heeft voor al uw spullen. In ons assortiment vindt u diverse soorten enkelvoudige en dubbelzijdige jassenrekken, de jassenrekken zijn leverbaar tegen scherpe prijzen en geschikt voor intensief gebruik. De jassenrekken zijn eventueel uit te rusten met wieltjes zodat u deze gemakkelijk kunt verplaatsen, ook zijn er extra items beschikbaar zoals bijvoorbeeld een paraplurek. Naast bijpassende accessoires zijn er natuurlijk ook kledinghangers beschikbaar.

Jassenrek dat past bij uw interieur

In het assortiment van Kapstok-garderobe.nl vindt u altijd wel een jassenrek dat past bij uw interieur. Naast jassenrekken vindt u in ons assortiment wandkapstokken, staande kapstokken, design kapstokken, losse kapstokhaken, deurkapstokken en kapstokken voor kinderopvang, school of scholengemeenschap.

Verkrijgbare modellen jassenrekken

Productinformatie jassenrek

Voor intensief gebruik geschikte jassenrek dat verkijgbaar is als enkelzijdige en dubbelzijdige jassenrek.: De jassenrekken in ons assortiment zijn geschikt voor diverse toepassingen, aan te vullen met diverse accessoires en intensief gebruik.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast jassenrekken in het uitgebreide assortiment ook bijpassende producten

Naast jassenrekken hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenparaplustandaard(s), kapstokkenbroekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.