Een kapstok kopen voor scholen, voor het ophangen van jassen, jacks, mantels of kinderjacks kan snel en gemakkelijk in de webshop van Kapstok-garderobe.nl.

Kapstok voor scholen

Kapstok-garderobe heeft in het assortiment diverse soorten en maten kapstokken voor scholen. Het assortiment kapstokken voor school of scholengemeenschap bestaat uit enkele haken tot volledige rekken van 38 haken maar ook gewone standaard staande kapstokken. De staande kapstokken wen dagarderobes voor scholen zijn gemaakt van hout, kunststof of metaal en hebben een lange levensduur.

Kapstok scholen Er zijn 12 producten

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items

Kapstokken voor gebruik op school of scholengemeenschap

De kapstokken voor gebruik op school of scholengemeenschap zijn een belangrijk onderdeel van uw hal, entree of (studeer)kamer. Afhankelijk van de situatie kunt u kiezen voor kapstokken waar u veel jassen, jack, mantels of body-warmers kwijt kunt of kleinere modellen voor een kleine hal, entree of (studeer)kamer. Bij montage aan de wand zorgt u er voor dat de vloer vrij blijft.

Losse haken tot staande kapstokken voor scholen

De kapstokken voor scholen zijn verkrijgbaar in diverse staande uitvoeringen, naast standaard staande kapstokken hebben we ook losse haken. Een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld docentenkamers of (kleine) studeer ruimtes. De staande kapstokken zijn zeer praktisch in gebruik en zorgen er voor dat u geen last meer hebt van rondslingerende jassen, tassen, paraplu's en natte kleding.

Verkrijgbare modellen kapstok voor gebruik op school of scholengemeenschap

Productinformatie kapstok voor scholen

Wand garderobe of kapstok zeer geschikt voor intensief gebruik op school, kantoor, sportvereniging of thuis.: De staande kapstok voor scholen is geschikt voor intensief gebruik op school of scholengemeenschap.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast kapstokken voor scholen in het uitgebreide assortiment ook bijpassende producten

Naast kapstokken voor school of scholengemeenschap hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: wandgarderobe(s), wandkapstokkenparaplustandaard(s)broekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.