Met behulp van een kledingrek bestellen is het een eenvoudige opgave om uw kleding op te hangen. Zo voorkomt u kreuken en een rommelige slaapkamer, de kledingrekken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, ook broekpersen vindt u in ons assortiment op Kapstok-garderobe.nl.

Een dressboy bestellen om gemakkelijk kleding op te hangen

De dressboy in het assortiment van Kapstok-garderobe.nl is met zorg uitgewerkt en is verkrijgbaar in een model dat is uitgevoerd in naturel hout of een model dat is uitgevoerd in noten hout. De dressboy biedt ruimte voor het ophangen van diverse kleding-items en is uitgerust met een stevige voet zodat deze voldoende stabiliteit heeft wanneer de kleding wordt geplaatst.

Kledingrek bestellen Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Kledingrekken bestellen voor kreukvrije kleding

Wanneer u te weinig ruimte heeft in uw slaapkamer, hotelkamer of eventueel op kantoor dan is een kledingrek een ideale oplossing om uw kamer opgeruimd te houden en uw kleding gemakkelijk op te hangen. Kledingrekken bestellen voor kreukvrije kleding vindt u bij Kapstok-garderobe.nl, wij hebben en enkel en dubbele kledingrekken die zijn uitgerust met wielen en ook in hoogte verstelbaar zijn.

Een dressboy bestellen met broekhanger en garderobehanger

De dressboys in het assortiment van Kapstok-garderobe.nl zijn gedetailleerd uitgewerkt, de dressboy heeft een broekhanger, een garderobehanger voor een jasje, pullover of bijvoorbeeld een trui of shirt. Een bijzonder stijlvol design in verschillende uitvoeringen dat past in ieder interieur. Een dressboy bestellen met broekhanger en garderobehanger kan 24/7 in de webshop van kapstok-garderobe.nl.

Verkrijgbare modellen kledingrekken bestellen

Productinformatie dressboy bestellen

Een dressboy of kledingrek bestellen voor dagelijks gebruik, de dressboy of kledingrek zijn geschikt voor het opbergen van diverse soorten kleding.: U kunt een dressboy bestellen in onze webshop, de modellen zijn geschikt voor dagelijks (niet-professioneel) gebruik.

Kledingrek of dressboy kbestellen, Kapstok-garderobe.nl heeft een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast kledingrekken en dressboys hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenbroekpers(en),  paraplustandaard(s), kledinghanger(s) en afzetsysteem.