Kapstok bestellen voor bedrijven, voor het ophangen van één of meerdere jassen, jacks, mantels en shawls, in enkele gevallen is het ook mogelijk om hoeden of petten op te bergen.

Kapstokken voor bedrijven

De kapstokken voor bedrijven zijn een perfect hulpmiddel voor het ordelijk en overzichtelijk ophangen van kledingstukken zoals jassen, jacks, mantels of body-warmers en het opbergen van hoeden, petten of paraplu's. U zorgt er dus voor dat de entree van uw hal of garderobe kleurig opgeruimd blijft en dat u een uitstekende eerste indruk maakt. De kapstokken voor bedrijven zijn bijvoorbeeld geschikt voor kantoor, wachtruimte, kantine, kleedkamer, gastronomie en ontvangstruimte.

Kapstok bedrijven Er zijn 12 producten

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items

Kapstok voor de entree of garderobe van een bedrijf

Dankzij de kapstok voor de entree of garderobe van uw bedrijf heeft u geen last meer van rondslingerende jassen, jacks, mantel of body-warmers. Ook natte regenkleding, paraplu's, hoeden of petten veroorzaken geen overlast meer omdat u ze snel en gemakkelijk kunt ophangen dankzij de praktische staande kapstokken in het assortiment van Kapstok-garderobe.nl.

Kapstokken voor diverse toepassingen binnen bedrijven

De kapstokken zijn te gebruiken voor diverse toepassingen binnen bedrijven. Of het nu gaat om een grote of kleine entree, er is altijd voldoende ruimte voor het plaatsen van de staande kapstok. U biedt uw personeel of bezoek zodoende een comfortabele mogelijkheid voor het ophangen van hun buitenkleding.

Verkrijgbare modellen staande kapstok voor bedrijf

Productinformatie kapstokken voor bedrijven

Kapstok voor bedrijfsentree, hal of garderobe te koop bij Kapstok-garderobe.nl.: Kapstokken te koop voor gebruik in entree, hal of garderobe bij bedrijven.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast kapstokken voor bedrijven in het uitgebreide assortiment ook bijpassende producten

Naast kapstokken voor bedrijven hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: wandgarderobe(s), wandkapstokkenparaplustandaard(s)broekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.