Een jassenrek kopen voor scholen kan eenvoudig in de webshop van Kapstok-garderobe.nl. Gemakkelijk te monteren en eventueel te verplaatsen in uw entree zodat u geen last meer heeft van rondslingerende jassen, jacks, mantels en bodywarmers.

Online jassenrek kopen voor kinderopvang, school of scholengemeenschap

In de shop van Kapstok-garderobe.nl is het eenvoudig om online een jassenrek voor kinderopvang, school of scholengemeenschap te kopen. De jassenrekken -ook wel garderoberekken genoemd- zijn verkrijgbaar in meerdere soorten uitvoeringen en geschikt voor vrijwel ieder interieur. De jassenrekken zijn geschikt voor intensief gebruik en zijn uit te breiden met extra accessoires zoals wieltjes, paraplurekken en kledinghangers.

Jassenrek scholen Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items

Stijlvolle jassenrekken voor kinderopvang, school of scholengemeenschap kopen bij Kapstok-garderobe.nl

Stijlvolle jassenrekken voor kinderopvang, school of scholengemeenschap kunt u kopen bij Kapstok-garderobe.nl. Wij hebben in ons assortiment meerdere soorten en maten jassenrekken, naast jassenrekken hebben we ook diverse andere soorten kapstokken. Denkt u hierbij dan aan wandkapstokken, paraplustandaards, kapstokken, broekpersen, kledingrekken, kledinghangers en afzetsystemen.

Een jassenrek kopen voor een perfecte eerste indruk

Een jas ophangen is een dagelijkse bezigheid waar u waarschijnlijk nooit stil bij staat. Maar toch is het erg belangrijk om een perfecte eerste indruk te maken en te zorgen dat uw hal netjes en opgeruimd blijft. Een jassenrek kopen voor een perfecte eerste indruk kan heel eenvoudig in onze shop. Zo zorgt u dat alle kinderen en hun ouders op school gemakkelijk hun jas op kunnen hangen. Of u nu een jassenrek zoekt voor thuis of bijvoorbeeld de entree van uw kantoor, sportvereniging, school of welke toepassing dan ook, in de webshop van Kapstok-garderobe.nl vindt u altijd een jassenrek naar uw zin.

Verkrijgbare modellen jassenrekken kopen

Productinformatie jassenrek kopen

Jassenrek kopen voor een opgeruimde hal of entree. Het jassenrek is zeer geschikt voor intensief gebruik.: Jassenrek kopen dat geschikt is voor intensief gebruik en zorgt voor een keurig opgeruimde entree. Verkrijgbaar van één tot meerdere haken of in als enkelzijdig jassenrek of als dubbelzijdig jassenrek.

Jassenrekken voor scholen kopen plus bijpassende producten in het uitgebreide assortiment van Kapstok-garderobe.nl

Naast jassenrekken voor scholen die u kunt kopen hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenparaplustandaard(s), kapstokkenbroekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.