Wandgarderobe voor bedrijven bestellen met 1 of meerdere haken, veel ruimte voor jassen, jacks, hoeden, petten en accessoires.

Wandgarderobe met één of meerdere ophanghaken bestellen voor bedrijven

In ons brede assortiment vindt u meerdere wandgarderobe modellen en uitvoeringen die geschitk zijn voor gebruik bij bedrijven of bedrijfsentree. Daarnaast zijn de verschillende modellen wandgarderobe voor bedrijven natuurlijk ook uitstekend geschikt voor gebruik op scholen, bedrijven, (sport) verenigingen, kantines, horeca, zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportaccomodaties, vliegvelden, industrie of natuurlijk particulier gebruik. Ons wandgarderobe assortiment is onderverdeeld in 3 soorten wandgarderobes; model standaard wandgarderobe voor bedrijfsentree, model safe wandgarderobe voor bedrijfsentree en model HIQ wandgarderobe voor bedrijfsentree.

De diverse modellen wandgarderobe zijn speciaal ontwikkeld om jassen, jacks, mantels, body warmers en diverse andere kledingstukken zoals bijvoorbeeld petten, hoeden of paraplu's netjes en geordend op te bergen.

Wandgarderobe bedrijven Er zijn 29 producten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 29 items
Toont 1 - 24 van de 29 items

Wandgarderobe verkrijgbaar in vele variaties voor bedrijven bestellen

De webshop Kapstok-garderobe.nl biedt een grote variatie aan wandgarderobes, garderobe, wandkapstokken, magnetische wandkapstokken met 1 of meerdere haken voor bedrijven, maar bijvoorbeeld ook bijpassende kledinghangers voor de diverse kapstokken. Degelijke en makkelijk te bestellen kapstokken om uw entree overzichtelijk en opgeruimd te houden!

Wandgarderobe rekken met dubbele haken voor bedrijven bestellen

De wandgarderobes met meerdere haken voor bedrijven (10 of meer haken) worden over het algemeen geproduceerd in 2 soorten uitvoeringen; wandgarderobes met dubbel naar binnen gekeerde haken (een model dat we veel op scholen en sportverenigingen zien) of wandgarderobes met dubbele haken die naar buiten zijn geplaatst. De wandgarderobe met naar binnen gekeerde haken zorgt er voor dat mensen minder snel een verwonding op zullen lopen wanneer men onverhoopt zijn of haar hoofd stoot.

Verkrijgbare modellen wandgarderobe voor bedrijven

Volledig overzicht model standaard wandgarderobe voor bedrijfsentree

Het volledige overzicht van de modellen wandgarderobe safe en HIQ voor bedrijven vindt u hier: safe wandgarderobe / HIQ wandgarderobe

Productinformatie wandgarderobe voor bedrijven bestellen

Wandgarderobe voor bedrijfsentree verkrijgbaar in diverse uitvoeringen inclusief bevestigingsmateriaal.: Alle modellen wandgarderobe voor bedrijven(met uitzondering van de magnetische modellen en de kledinghangers voor de wandgarderobe) worden geleverd met bevestigingsmateriaal.
Wandgarderobe voor bedrijfsruimtes geschikt voor intensief gebruik op school, bedrijf, vereniging, kantine, horeca, zwembad, recreatie- en leisurepark, sportaccomodatie, vliegveld, industrie en thuisgebruik.: De modellen wandgarderobe voor bedrijfsruimtes zijn allemaal geschikt voor intensief gebruik bij bedrijven maar ook op scholen, (sport) verenigingen, kantines, horeca, zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportaccomodaties, vliegvelden, industrie en thuis gebruik.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast de mogelijkheid een wandgarderobe voor bedrijven te bestellen een divers assortiment bijpassende accessoires

In ons assortiment vindt u niet alleen het standaard model wandgarderobe en kapstokken voor bedrijven maar ook wandkapstokken, paraplustandaards, kapstokken, broekpersen, kledingrekken, kledinghangers en afzetsystemen.