Een paraplubak kopen voor gebruik in de kinderopvang, op school of scholengemeenschap vindt u in de webshop van Kapstok-garderobe.nl. De paraplubakken zijn verkrijgbaar als rode paraplubak, grijze paraplubak of zwarte paraplubak. Ook zijn er verchroomde paraplubak in ons assortiment verkrijgbaar.

Paraplubak of paraplurek kopen voor gebruik in de kinderopvang, op school of scholengemeenschap

Een paraplubak of paraplurek kopen voor gebruik in de kinderopvang, op school of scholengemeenschap is eenvoudig in de webshop van Kapstok-garderobe.nl. Er zijn diverse soorten paraplubakken en paraplurekken beschikbaar zodat u altijd wel een passend exemplaar vindt. De paraplubakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren in onze webshop.

Paraplustandaard scholen Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Paraplurek of paraplubak voor scholen kopen in combinatie met bijpassende garderoberekken

Een paraplubak of paraplurek is een meubelstuk dat in de entree, hal of garderobe van uw school thuishoort. Wij hebben meerder soorten paraplurekken en paraplubakken voor scholen die gebruikt kunnen worden in combinatie met bijpassende garderoberekken. Door het gebruik van de paraplubak of paraplurek voorkomt u dat natte paraplu's mee naar binnen worden genomen en er kans bestaat dat uw bezoek of personeel last krijgt van de gladde vloer.

Paraplubakken of paraplurekken kopen die passen in ieder interieur

De paraplubakken of paraplurekken die u kunt kopen passen in ieder interieur in de kinderopvang, op school of scholengemeenschap. In onze shop vindt u diverse populaire modellen zodat er altijd wel een model naar uw wens is. Gaat u voor een effen gekleurd model of juist een "eye-catcher" met perforatie en verchroomde rand? Een bijkomend voordeel is dat u bijvoorbeeld ook krukken, wandelstokken of eventueel hockeysticks door uw bezoek kunt achterlaten. Bij vertrek uit de kinderopvang,school of scholengemeenschap is het heel eenvoudig voor u bezoek om de paraplu weer mee te nemen.

Verkrijgbare modellen paraplurek of paraplubak kopen

Productinformatie paraplubak of paraplurek kopen

Paraplubak of paraplurek kopen dat geschikt is voor intensief gebruik. De paraplubakken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, de paraplurekken zijn geschikt als extra accessoire bij de diverse garderoberekken in ons assortiment.: In ons assortiment kunt u paraplubakken of paraplurekken kopen die geschikt zijn voor intensief gebruik. De paraplubakken zijn los te gebruiken, de paraplurekken inclusief druipgoot zijn geschikt als aanvulling op onze garderoberekken.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast paraplurekken en paraplubakken voor scholen een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast paraplurekken en paraplubakken die u voor scholen kunt kopen hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenbroekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.