Een paraplubak kopen voor de entree van uw woning, kantoor, vereniging of bijvoorbeeld buurthuis vindt u in de webshop van Kapstok-garderobe.nl. De paraplubakken zijn verkrijgbaar als rode paraplubakken, grijze paraplubakken of zwarte paraplubakken. Ook zijn er verchroomde paraplubakken in ons assortiment verkrijgbaar.

Paraplurek kopen

In het assortiment van Kapstok-garderobe.nl vindt u diverse soorten en maten garderoberekken. De garderoberekken zijn niet standaard uitgerust met wieltjes of paraplurekken. U kunt dus een paraplurek kopen dat speciaal past bij de betreffende merken garderoberekken. Zo zorgt u er voor dat uw bezoek niet alleen gemakkelijk zijn of haar jas, mantel, jack of body-warmer kwijt kan maar dat ze -wanneer het regent of sneeuwt- ook gemakkelijk een paraplu kwijt kunnen. De rekken zijn eventueel ook geschikt voor bijvoorbeeld het opbergen van wandelstokken of hockeysticks.

Paraplustandaard kopen Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Diverse mooie paraplubakken kopen

In ons assortiment kunt u diverse mooie paraplubakken kopen, de paraplubakken zijn er in eenvoudige uitvoeringen maar er zijn ook opvallende modellen zoals de geperforeerde paraplubakken. De paraplubakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitgerust met een (verchroomd) beschermend handvat. Een paraplubak is een meubelstuk dat absoluut thuis hoort in iedere entree, hal of garderobe. Plaats de paraplubak naast de ingang of eventueel naast de kapstok en wanneer uw bezoek binnenkomt of vertrekt is de paraplu binnen handbereik. Zo biedt u de perfecte service en heeft u geen last van natte vlekken op de vloer.

Paraplurek kopen van kunststof, metaal of geperforeerd

De paraplurekken in ons assortiment worden direct geleverd uit eigen voorraad (1-5 werkdagen) en zijn gemaakt van diverse degelijke materialen zodat een lange levensduur en intensief gebruik gewaarborgd is. U kunt een paraplurek kopen van kunststof, metaal of geperforeerd.

Verkrijgbare modellen paraplubakken kopen

Productinformatie praplurek kopen

Paraplurek kopen dat geschikt is voor intensief gebruik. Verkrijgbaar in diverse soorten en uitvoeringen, tevens in meerdere kleuren beschikbaar.: De diverse paraplurekken en paraplubakken in ons assortiment zijn geschikt voor intensief gebruik in de hal, entree of garderobe van een woonhuis, vereniging of kantoor.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast paraplurekken en paraplubakken een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast paraplurekken en paraplubakken hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenbroekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.