Een paraplustaandaard bestellen voor bedrijven zorgt er voor dat u geen last heeft van rondslingerende paraplu's. Naast paraplustandaards hebben we ook paraplubakken, eventueel ook voor garderobberekken zijn paraplubakken verkrijgbaar met een druipgoot.

Paraplustandaard bestellen voor bedrijven

In het assortiment van Kapstok-garderobe.nl vindt u een breed en divers aanbod aan prachtige paraplustandaards en paraplurekken. De paraplurekken zijn geschikt als aanvullende accessoires op onze garderoberekken en zijn tevens uitgerust met een druipgoot zodat u geen last heeft van een natte vloer of rondslingerende paraplu's. Ook kunt u de paraplustandaards en paraplurekken gebruiken om eventueel wandelstokken of krukken tijdelijk op te bergen. Een paraplustandaard bestellen voor bedrijven kan gemakkelijk in onze webshop.

Paraplustandaard bedrijven Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Gemakkelijk een paraplurek bestellen voor de entree, hal of garderobe van bedrijven

Gemakkelijk een paraplurek bestellen voor de entree, hal of garderobe van bedrijven kan online bij Kapstok-garderobe.nl. De paraplurekken bieden niet alleen een uitkomst als het regent maar ook als het droog is. Dankzij het paraplurek grijpt uw personeel of bezoek nooit mis omdat er rmeer dan voldoende ruimte is om meerdere paraplu's op te bergen. De paraplurekken passen perfect bij ons assortiment garderoberekken. Het paraplurek is kortom een meubelstuk dat in geen enkele entree, hal of garderobe mag ontbreken.

Diverse soorten paraplustandaards voor bedrijven bestellen

U kunt bij Kapstok-garderobe.nl naast de paraplurekken diverse soorten paraplustandaards voor bedrijven bestellen. De paraplustandaards zijn verkrijgbaar in diverse neutrale kleuren zoals antraciet en zwart, daarnaast zijn er paraplustandaards beschikbaar met perforatie of met een verchroomde rand. Voor vrijwel iedere hal, entree of garderobe in uw bedrijfsruimte is er wel een bijpassende paraplustandaard verkrijgbaar. Online paraplustandaards of paraplurekken bestellen is eenvoudig op Kapstok-garderobe.nl. U kunt de producten goed bekijken en de bijbehorende specificaties controleren.

Verkrijgbare modellen paraplurekken voor bedrijven bestellen

Productinformatie paraplustandaards voor bedrijven bestellen

Voor intensief gebruik geschikte paraplustandaards en paraplurekken voor bedrijven. De paraplurekken zijn geschikt voor gebruik met bijpassende garderoberekken.: De paraplustandaards en paraplurekken in ons assortiment die te bestellen zijn voor bedrijven, zijn geschikt voor intensief gebruik.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast paraplustandaards en paraplurekken voor bedrijven een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast paraplustandaards en paraplurekken hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenbroekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.