Praktische wandkapstok met 1 of meerdere haken voor het ruimtebesparend opruimen van jassen, jacks, hoeden, petten of andere accessoires.

Wandkapstok voor het overzichtelijk ophangen van kleding

Een wandkapstok is het perfecte hulpmiddel voor het snel en gemakkelijk ophangen van jassen, jacks, mantels, body warmers en diverse andere kledingstukken zoals bijvoorbeeld petten, hoeden of paraplu's. Dankzij een wandkapstok kunt u kleding ordelijk en overzichtelijk ophangen. De wandkapstok kan in diverse omgevingen worden gebruikt, denkt u hierbij aan kantoor, wachtkamer, scholen, sportverenigingen, cafés of restaurant maar natuurlijk ook gewoon thuis. De wandkapstokken zijn los te gebruiken door gebruik te maken van garderoberekken met wielen maar er zijn ook modellen die aan de wand of grond dienen te worden bevestigd.

Wandkapstok Er zijn 35 producten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 35 items
Toont 1 - 24 van de 35 items

Wandkapstokken zijn een belangrijk onderdeel van uw entree

Wandkapstokken vormen een belangrijk onderdeel van een entree, of het nu gaat om zakelijke toepassingen zoals op kantoor of gebruik op bijvoorbeeld scholen of sportverenigingen. Danzkij de wandkapstok zorgt u er voor dat uw entree opgeruimd blijft en biedt u uw bezoek de mogelijkheid om jassen, jacks, mantels of body warmers gemakkelijk op te bergen. De wandkapstokken hebben een grote functionaliteit en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, roestvrij staal en kunststof.

Wandkapstok geschikt voor iedere ruimte

De wandkapstokken in het assortiment van Kapstok-garderobe.nl zijn natuurlijk primair ontwikkeld voor de entree van een gebouw of woning. Het is echter natuurlijk mogelijk om ze te gebruiken in andere kamers, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een spreekkamer, een "klein" kantoor of thuis in een slaapkamer o.i.d. De wandkapstokken zijn praktisch in gebruik, ruimtebesparend en zijn ook een aanvulling op uw inrichting.

Beschikbare modellen wandkapstokken

Productinformatie wandkapstok

Wandkapstok met 1 of meerdere haken en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en inclusief bevestigingsmateriaal.: Voor vrijwel alle wandkapstokken in ons assortiment wandkapstokken geldt dat deze worden geleverd met bevestiginsgmaterialen.
Wandkapstok die geschikt is voor intensief gebruik op scholengemeenschappen, bedrijven, verenigingen, kantines, horeca instellingen, zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportverenigingen, vliegvelden, industrieën en natuurlijk gebruik in huis.: Vrijwel alle modellen in ons assortiment zijn geschikt voor intensief gebruik in vele woon- werkomgevingen. Wanneer u twijfelt over het gebruik van de wandkapstok neem dan contact met ons op.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast wandkapstokken in het uitgebreide assortiment ook bijpassende producten

Denkt u dan naast wandkapstokken aan de volgende producten: wandgarderobe(s), paraplustandaard(s), kapstok(ken), broekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.