Praktische wandkapstok bestellen met 1 of meerdere haken voor het ruimtebesparend opruimen van jassen, jacks, hoeden, petten of andere accessoires.

Ruimtebesparende wandkapstok bestellen

Een ruimtebesparende wandkapstok bestellen kan snel gemakkelijk op de webshop van Kapstok-garderobe.nl, in onze webshop kunt u meerdere soorten en uitvoeringen bestellen van wandkapstokken met 1 of meerdere haken. De wandkapstokken zijn geschikt voor vrijwel iedere omgeving en er is altijd wel een model wandkapstok te bestellen dat past bij uw vraag. Van wandkapstokken met een enkele of 3 tot 5 haken voor bijvoorbeeld een studentenhuis, slaapkamer of kleine entree tot wandkapstokken met 10, 19 of maar liefst 38 haken. Soms ook uitgerust met een bijpassende bank om lekker op te zitten.

Wandkapstok bestellen Er zijn 35 producten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 35 items
Toont 1 - 24 van de 35 items

Wandkapstokken voor kleine of grote hal bestellen

De wandkapstokken zijn geschikt voor een kleine of grote hal, er is eigenlijk altijd wel een oplossing te bieden. Wanneer u veel ruimte heeft is een grote wandkapstok een perfecte oplossing en wanneer u wat minder ruimte heeft dan is de keuze voor een compacte wandkapstok een betere oplossing. De wandkapstokken kunt u bestellen in enkele klikken op onze webshop. De wandkapstokken zijn los te bestellen maar er zijn diverse extra mogelijkheden. Sommige modellen zijn aan de muur te bevestigen, andere wandkapstokken kunnen worden uitgerust met extra wieltjes of bijvoorbeeld druip- en paraplurekken.

Wandkapstok bestellen van hoogwaardige materialen

De wandkapstokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, rvs staal en afgewerkt met kunststof om beschadigingen te voorkomen. De wandkapstok die u kunt bestellen kenmerken zich door de grote functionaliteit en zijn een perfecte aanvulling op uw interieur, zo biedt u uw medewerkers, bezoekers een comfortabele oplossing voor het ophangen van hun jassen, kleding en petten.

Beschikbare modellen wandkapstokken bestellen

Productinformatie wandkapstokken bestellen

Wandkapstok te bestellen met 1 of meerdere haken, geleverd inclusief materiaal voor bevestiging.: Wandkapstok te bestellen in diverse uitvoeringen, vrijwel altijd geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.
Functionele wandkapstok bestellen die gemaakt is van degelijke kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik.: De wandkapstok(ken) die u kunt bestellen in ons assortiment zijn geschikt voor intensief gebruik, bij twijfel verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast de mogelijkheid een wandkapstok te bestellen een divers assortiment bijpassende accessoires.

Denkt u dan naast wandkapstokken die te bestellen zijn aan de volgende producten: wandgarderobe(s), paraplustandaard(s), kapstok(ken), broekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.