In iedere ruimte te plaatsen garderoberek, eenvoudig monteerbaar en de perfecte oplossing voor het ophangen van jassen, jacks, mantels en rugzakken. Daarnaast is er ruimte voor het opbergen van hoeden, petten en paraplu's.

Enkelzijdige en dubbelzijdige garderoberekken

In het assortiment van Kapstok-garderobe.nl vindt u diverse soorten enkelvoudige en dubbelzijdige garderoberekken. De garderoberekken zijn leverbaar tegen scherpe prijzen en geschikt voor intensief gebruik. Dankzij de garderoberekken kunt -bijvoorbeeld in de horeca of het uitgaansleven- snel en gemakkelijk jassen, jacks, mantels en body-warmers aannemen. De garderoberekken zijn natuurlijk ook zeer geschikt voor gebruik in de hal of entree van een ontvangstruimte op kantoor.

Garderoberek Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Verrijdbaar garderoberek

De garderoberekken zijn zeer flexibel in gebruik en kunnen worden uitgerust met bijpassende wielen, naast wielen is het mogelijk paraplurekken aan de garderoberekken toe te voegen. Dankzij het gebruik van verrijdbare garderoberekken heeft u veel flexibiliteit qua gebruik van de rekken. De garderoberekken zijn bruikbaar op diverse locaties en daarnaast kunt u het garderoberek tegen een wand plaatsen of in de vrije ruimte van een entree of hal. Naast bijpassende accessoires zijn er natuurlijk ook kledinghangers beschikbaar.

Garderoberekken met paraplurek

Wanneer u wilt voorkomen dat u last krijgt van "rondslingerende" paraplu's of slechtdrogende kleding is het prettig om te weten dat de garderoberekken kunnen worden uitgerust met extra paraplurekken. Zo biedt u uw bezoek na een regenbui de mogelijk de natte paraplu's of regenjassen snel op te bergen. De vele haken bieden u voldoende ruimte voor het ophangen van kleding door vele gasten.

Verkrijgbare modellen garderoberek

Productinformatie garderoberekken

Voor intensief gebruik geschikte garderoberekken, gemaakt van hoogwaardige en degelijke materialen.: Garderoberekken die geschikt zijn voor intensief gebruik op scholen, kantoren, sportverenigingen en diverse andere locaties.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast garderoberekken in het uitgebreide assortiment ook bijpassende producten

Garderoberekken plus bijpassende producten in het uitgebreide assortiment van Kapstok-garderobe.nl: wandgarderobe(s), wandkapstokkenparaplustandaard(s), kapstokkenbroekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.