Dankzij een afzetsysteem bestellen kunt u tijdens diverse soorten bijeenkomsten de bezoekersstroom reguleren, uw bezoek kan vrij naar de entree lopen en toeschouwers of andere wandelaars worden keurig van elkaar gescheiden.

Afzetsysteem bestellen voor de entree

Meerdere afzetpalen en bijpassende afzethaken plus afzetkoorden vindt u bij Kapstok-garderobe.nl. Een afzetsysteem bestellen voor de entree kan snel en eenvoudig bij Kapstok-garderobe.nl De afzetkoorden zijn verkrijgbaar in een velours uitvoering of een hennep uitvoering, de afzetkoorden van hennep zijn verkrijgbaar in een rode, zwarte of naturel uitvoering.

Afzetsysteem bestellen Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items

Luxe afzetpalen bestellen van chroom of messing

De afzetpalen in het assortiment zijn te bestellen in een verchroomde of messing uitvoering. De afzetpalen hebben meerdere punten waar u de afzetkoorden aan de paal kunt bevestigen. De afzetpaal is uitgevoerd met een nette en decoratieve top. Luxe afzetpalen bestellen van chroom of messing doet u dus bij Kapstok-garderobe.nl, ook de afzetkoorden en wandhaken zijn verkrijgbaar in een verchroomde of messing uitvoering.

Hoogwaardige afzetsystemen bestellen met luxe afzetkoord

Voor drukke bijeenkomsten of bijvoorbeeld voor het afzetten van de entree van uw restaurant, feestje, opening, speciale avond, events kunt u bij Kapstok-garderobe gemakkelijk afzetsystemene bestellen. Wij hebben meerdere modellen die er voor zorgen dat u als organisatie het overzicht behoudt. Hoogwaardige afzetsystemen bestellen met luxe afzetkoord is snel en eenvoudig te regelen bij Kapstok-garderobe.nl, de artikelen worden binnen enkele dagen uit eigen voorraad geleverd.

Verkrijgbare modellen afzetpaal bestellen

Productinformatie afzetsysteem bestellen

Voor intensief gebruik geschikte afzetpalen, afzetkoorden en wandbevestigingshaken, de combinaties zijn verkrijgbaar in messing of verchroomde uitvoering.: Afzetpalen, wandbevestigingshaken en afzetkoorden van velours of hennep bestellen, die geschikt zijn voor intensief gebruik. De afzetkoorden zijn verkrijgbaar in rood, zwart of naturel en voor alle modellen geldt dat deze zijn afgewerkt met een messing of verchroomde afwerking.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast afzetpalen die u kunt bestellen een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast afzetpalen, afzethaken voor wandbevestiging en afzetkoorden van velours of hennep met een messing of verchroomde afwerking hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenkledingrekken en dressboys, paraplustandaard(s), broekpersen en kledinghangers.