Dankzij een jassenrek te bestellen kunt u snel en gemakkelijk 1 of meerdere jassen ophangen in de entree van uw woning, bedrijf, school of sportvereniging.

Jassenrek bestellen voor uw hal, garderobe of entree

Een jassenrek -ook wel garderoberek genoemd- bestellen voor uw hal, garderobe of entree kan snel en gemakkelijk in de webshop van Kapstok-garderobe.nl. Enkele of dubbele garderoberekken, direct uit voorraad leverbaar en de ideale manier voor het snel en eenvoudig opbergen van meerdere jassen, jacks, mantels, body-warmers en rugzakken. Het jassenrek is niet allen gemakkelijk te bestellen maar is ook snel en simpel in elkaar te zetten.

Jassenrek bestellen Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items

Jassenrekken bestellen voor plaatsing tegen een wand of vrije ruimte

In ons assortiment vindt u meerdere soorten jassenrekken, naast jassenrekken hebben we ook aanvullende accessoires zoals wieltjes, kledinghangers en parplurekken. Ook losse kapstokhaken, wandkapstokken en staande kapstokken vindt u in ons assortiment. De jassenrekken in ons assotiment zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik, u kunt daarbij denken aan gebruik in huis, kantoor, school, kinderdagverblijf, sportvereniging maar ook tijdens tijdelijke evenementen of bijvoorbeeld in de garderobe van een theater.

Online een jassenrek bestellen

Om te zorgen dat voldoende bezoekers gebruik maken van de jassenrekken is het van groot belang deze zo efficiënt mogelijk te gebruiken, zo kunt u een rek in de vrije ruimte plaatsen zodat het van meerdere kanten bereikbaar is of juist tegen de muur van een locatie. Online een jassenrek bestellen kan snel en gemakkelijk in onze webshop Kapstok-garderobe.nl. Wij leveren direct vanuit voorraad in Nederland en België. De levertijd bedraagt over het algemeen 1-3 werkdagen. Het is verder van belang om een goede inschatting te maken van het aantal jassen dat (dagelijks) op het jassenrek wordt gehangen, zodat u niet snel met een tekort aan ophanghaken wordt geconfronteerd.

Verkrijgbare modellen jassenrekken bestellen

Productinformatie jassenrek bestellen

Jassenrek bestellen dat geschikt is voor intensief gebruik, het jassenrek is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen van 1 tot 38 haken.: Een jassenrek bestellen voor intensief gebruik kan snel een eenvoudig in de webshop van Kapstok-garderobe.nl. In onze webshop vindt u diverse soorten jassenrekken, van enkelvoudige jassenrekken tot dubbelzijdige jassenrekken.

Jassenrekken bestellen plus bijpassende producten in het uitgebreide assortiment van Kapstok-garderobe.nl

Naast jassenrekken die u kunt bestellen hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenparaplustandaard(s), kapstokkenbroekpers(en), kledingrek(ken), kledinghanger(s) en afzetsysteem.