Wandgarderobe bestellen met 1 of meerdere haken, veel ruimte voor jassen, jacks, hoeden, petten en accessoires.

Een wandgarderobe bestellen zodat uw entree opgeruimd blijft

Wilt u online een wandgarderobe bestellen? Kapstok-garderobe.nl heeft een breed assortiment aan wandgarderobes waardoor de juiste wandgarderobe bestellen zeer eenvoudig is. De wandgarderobe is verkrijgbaar in diverse modellen en geschikt voor o.a. scholen, bedrijven, (sport) verenigingen, kantines, horeca, zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportaccomodaties, vliegvelden, industrie of natuurlijk particulier gebruik.
Door een wandgarderobe te bestellen zorgt u er voor dat u een perfecte oplossing heeft voor het opgeruimd houden van uw entree. U zorgt er tevens voor dat u jassen, jacks, mantels, body warmers en diverse andere kledingstukken zoals bijvoorbeeld petten, hoeden of paraplu's netjes en geordend op kunt hangen aan de wandgarderobe met één of meerdere haken.

Wandgarderobe bestellen Er zijn 29 producten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 29 items
Toont 1 - 24 van de 29 items

Wandgarderobe bestellen met een enkele haak of meerdere haken

De diverse uitvoeringen van de wandgarderobe in ons assortiment zijn te bestellen met een enkele haak of meerdere haken. Dit kan een wandgarderobe met 3 haken zijn, een wandgarderobe met 5 haken maar bijvoorbeeld ook 10 stuks, een dubbele rij haken van 19 stuks of zelfs wandgarderobe rekken met maar liefst 38 haken.

Wandgarderobe bestellen met naar binnen gekeerde haken

De wandgarderobe met meerdere haken is te bestellen in meerdere soorten uitvoeringen. Een veilige uitvoering zijn de wandgarderobe rekken met de toevoeging "safe". Deze modellen hebben aan beide zijdes van de dubbele rij haken, haken die naar binnen zijn geplaatst. Door de haken zo te plaatsen is dit de meest veilige oplossing om geen kwetsuur op te lopen wanneer iemand zich per ongeluk stoot aan de kledinghaken van de kapstokken of wandgarderobes.

Verkrijgbare modellenwandgarderobe bestellen

Volledig overzicht model HIQ wandgarderobe

Het volledige overzicht van de modellen wandgarderobe standaard en safe vindt u hier: standaard wandgarderobe / safe wandgarderobe

Productinformatie wandgarderobe bestellen

Gemakkelijk en snel een wandgarderobe bestellen? Onze wandgarderobe / kapstok is verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.: Vrijwel alle modellen wandgarderobe die u kunt bestellen in onze webshop met wandgarderobes worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.
Een wandgarderobe of kapstok  bestellen die geschikt is voor intensief gebruik kan in de webshop van Kapstok-garderobe.nl.: De verschillende modellen wandgarderobe die u kunt bestellen in onze webshop zijn in alle gevallen geschikt voor intensief gebruik op scholen, bedrijven, (sport) verenigingen, kantines, horeca, zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportaccomodaties, vliegvelden, industrie en thuis gebruik.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast de mogelijkheid een wandgarderobe te bestellen een divers assortiment bijpassende accessoires

In ons assortiment kunt u niet alleen een wandgarderobe en kapstokken bestellen maar ook wandkapstokkenparaplustandaardskapstokkenbroekpersenkledingrekkenkledinghangers en afzetsystemen.