Voor bijeenkomsten, afspraken en events is een afzetsysteem een perfecte oplossing. Het bezoek wordt zo in goede banen geleid dankzij het afzetsysteem van afzetpalen, wandbevestiging en bijpassende koorden. Een afzetsysteem kopen kan in de webshop van Kapstok-garderobe.nl.

Goede en mooie kwaliteit afzetpalen kopen

Bij Kapstok-garderobe.nl kunt u goede en mooie kwaliteit afzetpalen kopen en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. De afzetpalen zijn verkrijgbaar als verchroomde afzetpaal of als messing afzetpaal, de afzetpalen zijn in beide gevallen uitgerust met een decoratieve top. Aan de top zitten meerdere punten waar u het afzetkoord aan de afzetpaal kunt bevestigen.

Afzetsysteem kopen Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items

Luxe afzetsystemen kopen voor de entree

Luxe afzetsystemen kopen voor de entree doet u dus bij Kapstok-garderobe.nl, de koorden in ons assortiment zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Wij hebben de afzetkoorden in rood, zwart en naturel in ons assortiment. Voor alle koorden geldt dat deze verkrijgbaar zijn met een verchroomde of messing afzetting.

Verzwaarde afzetpaal kopen voor het afzetten van de entree

De afzetpalen in ons assortiment hebben niet alleen in combinatie met de afzethaken en afzetkoorden een chique uitstraling, de palen zijn ook nog eens verzwaard zodat deze goed blijven staan en niet snel om zullen vallen of waaien. Een verzwaarde afzetpaal kopen voor het afzetten van de entree is een fluitje van een cent bij Kapstok-garderobe.nl. 

Verkrijgbare modellen afzetsysteem kopen

Productinformatie afzetpalen kopen

Voor intensief gebruik geschikte afzetsystemen kopen, afzetpalen, afzetkoorden van velours of hennp en afzethaken. Verkrijgbaar in diverse kleuren met messing of verchroomde afwerking.: Afzetpalen kopen die geschikt zijn voor intensief gebruik. Te combineren met rode, zwarte of naturel afzetkoorden in messing of verchroomde uitvoering. 

Kapstok-garderobe.nl heeft naast afzetpalen die u kunt kopen een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast verchroomde afzetpalen, messing afzetpalen en bijpassende accessoires zoals afzetkoorden van hennep (rood, zwart of naturel) of velours en afzethaken hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenkledingrekken en dressboys, paraplustandaard(s), broekpersen en kledinghangers.