Een broekpers kopen op wieltjes? Dat kan eenvoudig in onze webshop met broekpersen, gemakkelijk en snel een nette kreukvrije broek met behulp van de naturel houten broekpers of de noten houten broekpers.

Online een broekenpers kopen

Online een broekenpers kopen kan snel en eenvoudig in onze webshop met diverse broekenpersen. De broekenpersen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in naturel houten uitvoering of een noten houten uitvoering. Met een broekenpers zorgt u er voor door dat uw broek of pantalon dagelijks keurig geperst is.

Broekpers kopen Er zijn geen producten in deze categorie.

Een broekpers kopen voor een kreukvrije broek

Een kreukvrije broek is een fluitje van een cent dankzij de broekenpers of de broekenpers plus die u in ons assortiment kunt vinden. Een broekenpers kopen voor een kreukvrije broek bezorgt u veel plezier en omdat de broekenpers verkrikgbaar is in 2 soorten modellen die ook nog eens verkrijgbaar zijn in naturel hout of noten hout, is er altijd wel een een broekenpers te vinden die aan uw vraag voldoet. De houten elektrische broekenpers is uitgerust met wielen, een kledinghanger, stropdashouder en extra houders voor accessoires.

Een elektrische broekenpers op wielen kopen

De broekenpers is niet alleen gemakkelijk in gebruik voor beide modellen geldt dat u deze eenvoudig kunt verplaatsen en opruimen dankzij de soepele wielen die zich onder de broekenpers bevinden. Een elektrische broekenpers op wielen bestellen doet u natuurlijk gewoon bij Kapstok-garderobe.nl. De modellen zijn tevens uitgerust met kledinghanger, stropdashouder en extra houders voor accessoires, de breedte van de broekpers is 39,5 cm. 

Verkrijgbare modellen broekpers kopen

Productinformatie broekenpers kopen

Voor intensief gebruik geschikte broekpers kopen bij Kapstok-garderobe.nl.: De broekpers die u in ons assortiment kunt kopen is geschikt voor intensief en dagelijks gebruik, dankzij de broekenpers heeft u dagelijks een perfect geperste broek of pantalon. Daarnaast is er de mogelijkheid om meerdere kleding accessoires op te hangen aan de broekpers.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast broekenpersen die u kunt kopen een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast broekenpersen die u kunt kopen hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenkledingrekken en dressboys,  paraplustandaard(s), kledinghanger(s) en afzetsysteem.