Met behulp van een broekpers is het een eenvoudige opgave om uw broek strak te persen. In ons assortiment vindt u meerdere broekpersen, de elektrische broekper is verkrijgbaar in 2 modellen en wordt uitgevoerd in naturel hout of noten hout.

Met een broekpers kunt u gemakkelijk en snel uw broek strijken

Steeds meer mensen kopen tegenwoordig een broekenpers, was een broekenpers vroeger een product dat vooral in hotels werd gebruikt, inmiddels is het een luxe product dat steeds vaker in huis wordt gebruikt. Met een broekenpers kunt u gemakkelijk en snel uw broek persen. Dankzij de broekenpers wordt uw broek perfect op de naad geperst.

Broekpers Er zijn geen producten in deze categorie.

Een broekenpers is eenvoudig te verplaatsen d.m.v. zwenkwielen

De broekenpersen in ons assortiment zijn elektrische broekenpersen. De broekenpersen zijn gemakkelijk te verplaatsen en zodoende zeer eenvoudig in gebruik. Een broekenpers is eenvoudig te verplaatsen d.mv. zwenkwielen. Het kost u zodoende weinig inspanning om de broekenpers te gebruiken, te verplaatsen en op te ruimen. U gebruikt de broekenpers enkel wanneer dit echt noodzakelijk is.

Broekenpers met kledinghanger en stropdashouder

De broekenpers is niet alleen perfect voor het persen van uw broek(en), dankzij de extra accessoires kunt u heel eenvoudig uw volledige uitrusting opruimen. De broekpers met kledinghanger en stropdashouder is de ideale oplossing voor een keurige persoonlijke presentatie en na gebruik van uw kleding kunt u deze gemakkelijk weer opruimen.

Verkrijgbare modellen broekenpers

Productinformatie broekenpers

Voor dagelijks en zodoende intensief gebruik geschikte broekenpers, verkrijgbaar in uitvoeringen van naturel of noten hout.: De broekpers in het assortiment van kapstok-garderobe.nl is geschikt voor intensief en dagelijks gebruik.

Kapstok-garderobe.nl heeft naast broekenpersen een divers assortiment bijpassende accessoires

Naast broekenpersen hebben wij in onze webshop Kapstok-garderobe.nl de volgende producten: garderoberekkenwandgarderobe(s), wandkapstokkenkapstokkenkledingrekken en dressboys,  paraplustandaard(s), kledinghanger(s) en afzetsysteem.