wandgarderobes safe te koop

Wandgarderobe safe, veilige wandkapstokken en veilige magnetische wandkapstokken

Kapstok-garderobe.nl biedt u een uitgebreid assortiment aan opties voor uw garderobe, onze veilige garderobesystemen zijn er in diverse soorten en maten. Deze veilige systemen met naar binnen gekeerde haken bieden u de mogelijkheid uw jassen en diverse andere kledingstukken netjes en geordend op te hangen.

Een grote variatie aan veilige wandgarderobes, veilige wandkapstokken en veilige magnetische wandkapstokken

Onze site biedt een grote variatie aan veilige wandgarderobes, veilige garderobes, veilige wandkapstokken, veilige magnetische wandkapstokken met 1 of meerdere haken, maar bijvoorbeeld ook bijpassende kledinghangers voor de diverse kapstokken. Mooie maar bovenal praktische kapstokken om uw entree netjes en opgeruimd te houden!

Veilig enkelzijdig of een dubbelzijdig rek waar u veel jassen keurig aan kunt hangen

Een veilig enkelzijdig of een dubbelzijdig rek waar u veel jassen keurig aan kunt hangen, met of zonder wielen maar ook bijpassende paraplurekken voor de koudere periodes van het jaar. Een moderne collectie aan veilige kapstokken of kapstok systemen die in iedere entree, privé of op kantoor niet zal misstaan.

Naast wandgarderobes, biedt kapstok-garderobe.nl o.a. ook diverse andere mogelijkheden zoals normale garderobesveilige garderobesPro-line garderobes en garderobes van het merk HIQ.

Safe Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items