Wandgarderobe Safe 19 haken Bekijk groter

Wandgarderobe Safe 19 haken (nylon)

KG650095

Kapstok met dubbele rij haken
Wandkapstok met een dubbele rij stevige nylon haken (totaal 19 haken). De haken zijn veilig aan de binnenzijde van het frame gemonteerd. Bovenop het rek is ruimte voor accessoires. Optioneel mogelijk om aan de voorste rij haken kledinghangers te hangen.

(de kapstok is pas in juli weer leverbaar)

Meer details

132,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5,00 € Tot 10,00 €

Datasheet

Hoogte 17.0 cm
Breedte 113.0 cm
Diepte 45.0 cm

Meer informatie

xxx kopen

Wandgarderobe Safe 19 haken (nylon)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De wandgarderobe Safe 19 haken (nylon) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de wandgarderobe Safe 19 haken (nylon)w. De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de wandgarderobe Safe 19 haken (nylon) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De wandgarderobe Safe 19 haken (nylon) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Productinformatie wandgarderobe Safe 19 haken (nylon)voor gebruik in huis of kantoor

De wandgarderobe Safe 19 haken (nylon) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wandgarderobe Safe 19 haken (nylon) is geschikt voor binnengebruik.

De wandgarderobe Safe 19 haken (nylon) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandgarderobe Safe 19 haken (nylon) is geschikt voor intensief gebruik.

De wandgarderobe Safe 19 haken (nylon) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wandgarderobe Safe 19 haken (nylon) kan op de muur of wand worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.