Paraplurek Bekijk groter

Paraplurek (incl. druipgoot)

KG961060

Een opgeruimde garderobe
Paraplurek inclusief druipgoot voor garderoberek -ook wel jassenrek genoemd- enkelzijdig of garderoberek tweezijdig.

Meer details

139,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5,00 € Tot 10,00 €

Datasheet

Hoogte 6.0 cm
Breedte 100.0 cm
Diepte 9.0 cm

Meer informatie

Paraplurek (incl. druipgoot) kopen

Paraplurek (incl. druipgoot)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

Het paraplurek (incl. druipgoot) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals het paraplurek (incl. druipgoot). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals het paraplurek (incl. druipgoot) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. Het paraplurek (incl. druipgoot) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Paraplurek voor wandgarderobe

Niets is vervelender dan wanneer u na een fikse regenbui uw paraplu niet op een prettige manier kunt opbergen, een natte vloer thuis of op kantoor is natuurlijk geen optie! Met dit paraplurek -dat past op meerdere wandgarderoberekken- heeft u dit probleem niet meer, dit rek voor het opbergen van uw paraplu heeft een druipgoot zodat het netjes en droog blijft ook na een zware regenbui! Het paraplurek voor dit past bij het enkelzijdige wandgarderoberek -ook wel als jassenrek bekend- en bij het dubbelzijdige garderoberek.

Productinformatie paraplurek (incl. druipgoot) voor gebruik in huis of kantoor

Het Paraplurek (incl. druipgoot) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: Het Paraplurek (incl. druipgoot) is geschikt voor binnengebruik.

Het Paraplurek (incl. druipgoot) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: Het Paraplurek (incl. druipgoot) is geschikt voor intensief gebruik.

Het Paraplurek (incl. druipgoot) kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal kopen of online bestellen.: Het Paraplurek (incl. druipgoot) kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.