Wielen set Bekijk groter

Wielen set (kunststof)

KG961150

Handige wielenset voor een garderoberek
Set van 4 kunststof zwenkwielen voor garderoberek -ook wel als jassenrek bekend- enkelzijdig of garderoberek tweezijdig.

Meer details

19,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 2,50 € Tot 5,01 €

Datasheet

Hoogte n.v.t.
Breedte n.v.t.
Diepte n.v.t.

Meer informatie

xxx kopen

Wielen set (kunststof)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De wielen set (kunststof) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de wielen set (kunststof). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de wielen set (kunststof) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De wielen set (kunststof) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Verplaats uw garderoberek snel en gemakkelijk

Een wandgarderoberek -ook wel jassenrek genoemd- is natuurlijk prettig in gebruik maar wat nu als u uw garderoberek wilt verplaatsen? Dan is het natuurlijk wel zo prettig wanneer uw garderoberek wieltjes heeft zodat u met minimale inspanningen toch een maximaal resultaat behaalt. De wieltjes zorgen er voor dat u uw wandgarderoberek aan elke situatie kunt aanpassen en het in welke ruimte dan ook kunt gebruiken. Op kantoor of bijvoorbeeld de foyer, of óók heel gemakkelijk, gewoon op kunt ruimen wanneer het niet gebruikt wordt! De zwenkwieltjes passen bij het enkelzijdige wandgarderoberek en bij het dubbelzijdige garderoberek.

Productinformatie wielen set (kunststof) voor gebruik in huis of kantoor

De wielen set (kunststof) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wielen set (kunststof) is geschikt voor binnengebruik.

De wielen set (kunststof) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wielen set (kunststof) is geschikt voor intensief gebruik.

De wielen set (kunststof) kan op de garderoberekken worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wielen set (kunststof) kan op de garderoberekken worden bevestigd, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.