Magnetische wandkapstok 3 haken Bekijk groter

Magnetische wandkapstok 3 haken (nylon)

KG019830

Magnetische wandkapstok 3 haken
Sterk magnetisch ophangsysteem met 3 nylon haken.

Meer details

69,95 € excl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 0,00 € Tot 0,00 €

Datasheet

Hoogte 10.0 cm
Breedte 30.0 cm
Diepte 8.0 cm

Meer informatie

Magnetische wandkapstok 3 haken (nylon) kopen

Magnetische wandkapstok 3 haken (nylon)

Bij Kapstok-garderobe.nl vindt u vrijwel ieder model kapstokken en wandgarderobes die u wenst. Van klein tot groot en van breed tot smal, u vindt de de garderoberekken, kapstokken, wandgarderobes voor gebruik in huis, kantoor of (sport) vereniging in onze uitgebreide webshop. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment van ons eigen huismerk maar ook van HIQ, Safe en vele andere merken. Naast diverse soorten kapstokken vindt u in ons assortiment ook garderoberekken, wandgarderobes, losse wielen voor garderoberekken, staande kapstokken, kapstokhaken, paraplustandaards, broekenpersen, kledingrekken, kledinghangers, bevestigingsmaterialen, afzetkoorden en vele andere producten.

De magnetische wandkapstok 3 haken (nylon) kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Kapstok-garderobe.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw entree of garderobe zoals de magnetische wandkapstok 3 haken (nylon). De producten voor een mooie entree en/of garderobe zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote dubbelzijdige wandgarderobe rekken tot losse haken voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de magnetische wandkapstok 3 haken (nylon) direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De magnetische wandkapstok 3 haken (nylon) bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Kapstok-garderobe.nl.

Een magnetische wandkapstok (met 3 haken) voor kantoor of thuis

Een sterk magnetische kapstok met 3 stevige haken voor het ophangen van uw jas, mantel, jack, accessoires of welk kledingstuk dan ook.

Productinformatie magnetische wandkapstok 3 haken (nylon) voor gebruik in huis of kantoor

De magnetische wandkapstok 3 haken (nylon) is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De magnetische wandkapstok 3 haken (nylon) is geschikt voor binnengebruik.

De magnetische wandkapstok 3 haken (nylon) is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De magnetische wandkapstok 3 haken (nylon) is geschikt voor intensief gebruik.